Workshop: Crypto en beleggen

In by [email protected]


Evenement beschrijving

Workshop Crypto en beleggen

Ben je tussen de 12-17 jaar, hoogbegaafd en heb je zin in een leuke uitdaging met andere snelle denkers? Op veler verzoek organiseert Talentissimo opnieuw een workshop Crypto en Beleggen. Je bent welkom!

In de workshop crypto en beleggen neem ik, Pierre, je mee in de spannende wereld van de beurs. Handelen op de beurs is als het maken van een puzzel met duizenden stukjes. Maar het belangrijkste stukje, dat ben jij zelf. Jij bepaalt de uitkomst door wat je er zelf instopt. En of de puzzel klopt, dat is afhankelijk van heel veel factoren.

Je krijgt de kans om te leren van 22 jaar ervaring op de beurs. Ik leer je wat Bitcoin is en hoe je daarin kunt beleggen. Maar ook in aandelen, opties of obligaties. En grondstoffen, van goud tot hout. Ik laat je zien hoe je snel winst maakt en hoe je dat ook weer heel snel kan verliezen. Wat het effect is van gebeurtenissen in de wereld op de koersen die je misschien wel op RTL-Z of in de krant hebt zien staan. Of hoe de beurs soms wordt gestuurd door beroemdheden als Elon Musk en Donald Trump.

De succesverhalen en de verliezen, ze komen allemaal voorbij. En niet alleen van mij, maar ook van andere beleggers die ik ken en gekend heb. De fouten die ze maken, hun slimmigheden en gekke gewoontes. Maar we gaan ook rekenen en analyseren. Je leert grafieken lezen en hoe je doelen berekent. Je krijgt informatie die alleen insiders hebben. En je mag als groep zelfs in het echt Bitcoin kopen, dan kijken we aan het einde van de workshop of jullie dat goed gedaan hebben.

Je zal leren dat crypto en beleggen maar voor 10% uit je techniek bestaat. En voor 90% uit psychologie. Dat je niet overal tegelijk op kunt letten, hoe slim, snel of scherp je ook bent. En beslissingen vaker neemt vanuit je emotie dan met je verstand.  Hoe beleggen vooral leuk en uitdagend kan zijn, maar dat het zeker niet zonder gevaar is.

Aan het einde van deze workshop ben jij de kenner op het gebied van crypto en beleggen. En weet je dat succes vooral wordt bepaald door hoe jij denkt.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Talentissimo,
Planetenbaan 2, 3721 LA Bilthoven, Netherlands.

Meer informatie: