Om een evenement aan te kunnen maken, heb je een organisator-account nodig.
Als je deze al hebt, kun je hier inloggen.

Een activiteit wordt na goedkeuring door het organisatieteam gepubliceerd. Daarna kun je de teksten op de site zelf beheren. De voorkeur gaat uit naar activiteiten over hoogbegaafdheid, maar ook activiteiten specifiek voor hoogbegaafden zijn welkom. Als aanbieder van een activiteit ben je zelf verantwoordelijk voor de gehele organisatie van je evenement: de locatie, de prijsstelling, de inschrijvingen, de (lokale) pr, etc.

Onze enige eis is dat je steeds het logo van de Week van de Hoogbegaafdheid bij de berichtgeving over je evenement in de week gebruikt. Je kunt het logo hier van de site downloaden.

De week van de hoogbegaafdheid is een prachtige kans om je activiteit onder de aandacht te brengen van een groot publiek.
Een aangemelde activiteit blijft op onze site staan tot we de volgende editie opstarten.

Account aanmaken

Heb je nog geen organisator-account, dan kun je die hieronder aanmaken. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Na aanmelding mag je de naam en moet je het logo van de Week van de Hoogbegaafdheid gebruiken in je communicatie-uitingen ter promotie van je evenement(en). Het gebruik van de naam en het logo is niet toegestaan als je je evenement niet geplaatst hebt op deze website.

Let op! De inloggegevens van de vorige editie van de Week van de Hoogbegaafdheid zijn gewoon nog geldig. Je hoeft geen nieuw account aan te maken.