WINACTIE! Aandacht voor jóu als ouder van een zorgintensieve HB-er

In by anthepsychologie

Winactie bij ANTHE Psychologie voor ouders van zorgintensieve HB-ers: win een gratis gesprek.

Evenement beschrijving

WINACTIE:
Aandacht voor jóu als ouder van een zorgintensieve HB-er

Heb jij hoogbegaafde kinderen? Die misschien vastlopen op school, of onbegrip ervaren, en daardoor angstig, verdrietig of prikkelbaar zijn?

Voor jou is dat ook heel pittig. En ook jij verdient het om gezien te worden.

Daarom geef ik 3 gratis gesprekken weg, speciaal voor ouders van HB-ers die een pittige tijd hebben.

Hoe gaat het met jóu?
Wat gaat er goed?
En waar baal jij wel eens van?

Meld je aan voor de winactie via de website. Deelnemen kan t/m zondag 17 maart. Op dinsdag 19 maart krijg je van mij een bericht of je één van de gelukkige winnaars bent.

Tot spreeks!

—–

Actievoorwaarden WINACTIE: 1. Deze actie is bedoeld voor mensen die nog geen behandel- of coachingstraject volgen bij ANTHE Psychologie. 2. Deelnemen kan door je via het formulier op de website op te geven tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid 2024 (9 t/m 17 maart). Je gegevens zullen alleen worden gebruikt om contact met je op te nemen over de uitslag en, wanneer je hebt gewonnen, contact op te nemen om een afspraak in te plannen. Na afloop van de actie zullen je gegevens worden gewist. 3. Via loting zullen drie winnaars worden getrokken. Op dinsdag 19 maart 2024 krijg je bericht of je één van de gelukkige winnaars bent. 4. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 5. Heb je gewonnen? Dan plannen we samen een gesprek in, dat moet plaatsvinden vóór 1 juli 2024. 6. Het gewonnen gesprek duurt ongeveer 60 minuten, zoals een gebruikelijke sessie. Het kan iets langer of korter zijn, al naar gelang de behoefte van het moment. 7. Het gesprek kan online via beeldbellen of op locatie plaatsvinden. LET OP: bij een afspraak op locatie wordt een bijdrage van € 25,- gevraagd voor de locatiehuur. 8. Wat betreft de locatie is ANTHE Psychologie afhankelijk van beschikbaarheid. 9. Ben je onverhoopt verhinderd? Laat dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Bij afzeggingen binnen de 24 uur of bij no-showbij een afspraak op locatie is het helaas noodzakelijk om de locatiebijdrage van €25,00 bij je in rekening te brengen. 10. Er wordt voor dit gesprek geen dossier aangemaakt en je zit nergens aan vast. Er vindt dus geen verslaglegging plaats van het gesprek. Eventuele aantekeningen die tijdens deze sessie zullen worden gemaakt, zullen na afloop worden vernietigd. Wil je na het gratis gesprek verder met een traject bij ANTHE Psychologie? Dan kun je dat aangeven en kan er, wanneer je dat wil, een samenvatting van het gratis gesprek alsnog worden opgenomen in het dossier. 11. Alle gesprekken bij ANTHE Psychologie, dus ook die tijdens deze winactie, zijn uiteraard volledig vertrouwelijk. 12. De algemene voorwaarden en privacyverklaring van ANTHE Psychologie zijn verder van toepassing.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Capelle aan den IJssel,
Kanaalweg, Capelle aan den IJssel, Nederland.

Meer informatie: