Wanneer je NIET voor coaching moet gaan (gratis webinar, The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld


Evenement beschrijving

Zal ik je een geheim vertellen? Als ik hoor dat iemand coach is, dan is mijn eerste reactie scepticisme. Ik ben eerst geneigd om te denken: ‘ja, stelt dat nu echt wat voor? Dat zal wel onzin zijn, een beetje zweverig gedoe, een verspilling van geld. Ik vraag me of die persoon nou écht kan coachen.’

En dat komt van mij, als coach zijnde!

De eerste keer dat ik zelf over de streep ging, en na veel wikken en wegen besloot om coaching een kans te geven, betaalde ik 5000 dollar aan iemand die mij een geschikte kandidaat leek. Een verkeerde investering, bleek later, omdat ik nauwelijks waarde uit de sessies haalde. Ouch! Dat doet pijn, met zo’n smak geld.

Er zijn zoveel coaches tegenwoordig. En iedereen kan zich zomaar coach noemen. Hoe weet je nou wie er goed is, en wie niet? Gecertificeerde coaches, ongecertificeerde coaches, goedkope coaches, dure coaches, ervaren coaches, onervaren coaches… Business coaching, life coaching, loopbaancoaching, relatiecoaching, talentcoaching… Coaches die wel of niet gespecialiseerd zijn in hoogbegaafdheid, en die zelf wel of niet hoogbegaafd zijn….

Het is lastig om uit al die opties wijs te worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende methodes en werkwijzen die coaches inzetten, laat staan hun eigen waarden, visies, en coachingstijlen.

Vandaar dat ik dit evenement aanbied: Wanneer je NIET voor coaching moet gaan. Ik geef toe, de titel is wat gechargeerd. Want er zijn natuurlijk ook redenen om WEL voor coaching te gaan (anders zou ik dit bedrijf niet hebben). Maar het idee van deze sessie is dat ik je ook openlijk vertel over de redenen waarom coaching wellicht niet voor jou is. En ik deel mijn toptips met je voor het vinden van de juiste coach voor je, mocht het voor jou wel de beste vervolgstap zijn.

En nee, dit is geen puur verkooppraatje. Dit is geen opzetje om je vervolgens te vertellen dat ik de enige en echte coach voor jou ben en dat je investering het gegarandeerd waard is. Want, dat is het niet per sé. Ik ben niet voor iedereen de juiste coach, en zou dat ook nooit willen zijn. Daarom ga ik je in deze sessie ook vertellen over de paar cliënten die ik niet zo goed verder kon helpen als ik had gewild.

Dus, voel je je sceptisch over coaching maar ben je toch benieuwd? Voel je je overweldigd door het enorme aanbod en weet je bij god niet hoe je nou een coach uitzoekt? Twijfel je of zo’n uitgave wel goed besteed geld zal zijn? Kom dan naar deze sessie om je beter te informeren.

Deze sessie is gratis, en achteraf terug te luisteren via de opnamelink. Meld je wel van tevoren aan om die link te ontvangen.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Amsterdam, Netherlands.

Meer informatie: