24% korting op een coachingstraject

In by anthepsychologie

Kortingsacties bij ANTHE Psychologie tijdens de week van de hoogbegaafdheid: korting op een sessie of een coachingstraject.

Evenement beschrijving

KORTINSACTIE 2:
24% korting op een coachingstraject

Bij ANTHE Psychologie is er kennis van en aandacht voor je hoogbegaafdheid.

Wil jij meer zelfinzicht, met inachtneming van je hoogbegaafdheid? Ben jij op zoek naar een manier om je leven zo in te richten dat je echt tot bloei kunt komen? Dan is een coachingstraject bij ANTHE Psychologie het onderzoeken waard.

Wanneer je je aanmeldt voor een coachingstraject tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid krijg je 24% korting. Dat is een korting van bijna 120 euro! Je betaalt dan geen €499,-, maar slechts €379,24 voor 5 sessies*. Wil je dat? Stuur dat nu een berichtje via de contactpagina o.v.v. ACTIE 2.

Vind je het fijn om eerst even kennis te maken, om te onderzoeken of het passend voor je is? Een telefonisch oriënterend gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neem daarvoor contact op via website of telefoon, of plan het alvast zelf in via de online agenda op de website.

Tot spreeks!

 

*Dit bedrag is inclusief BTW. Zie hieronder voor verdere actievoorwaarden.

—–

Actievoorwaarden ACTIE 2: 1.Deze actie is bedoeld voor mensen die nog geen behandel- of coachingstraject volgen bij ANTHE Psychologie.2.Met deelname aan deze actie krijg je eenmalig een coachingstraject van 5 sessies tegen het actietarief van in totaal €379,24 (incl. BTW). 3.Deelname aan deze actie kan door contact op te nemen tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid 2024 (9-17 maart). Contact opnemen kan via het contactformulier, telefonisch/via WhatsApp, of via een persoonlijk berichtje op de social media. 4.Het coachingstraject tegen het actietarief dient te starten vóór 1 juli 2024 en afgerond te zijn vóór 1 januari 2025. 5.De vijf sessies van het coachingstraject hebben elk de gebruikelijke lengte van ongeveer 60 minuten. Ze kunnen iets langer of iets korter zijn, al naar gelang wat er op dat moment nodig blijkt.6.De sessies kunnen online via beeldbellen of op locatie plaatsvinden. Een combinatie is ook mogelijk. 7. Wat betreft de locatie is ANTHE Psychologie afhankelijk van beschikbaarheid. 8. Ben je onverhoopt verhinderd voor een sessie? Laat dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Bij afzeggingen binnen de 24 uur of bij no-show ben ik helaas genoodzaakt het no-showtarief van €59,00 bij je in rekening te brengen. 9. De algemene voorwaarden en privacyverklaring van ANTHE Psychologie zijn verder van toepassing op dit actietraject en de sessies.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Capelle aan den IJssel,
Kanaalweg, Capelle aan den IJssel, Nederland.

Meer informatie: