Eén-op-één sessie voor slechts €20,24

In by anthepsychologie

Kortingsacties bij ANTHE Psychologie tijdens de week van de hoogbegaafdheid: korting op een sessie of een coachingstraject.

Evenement beschrijving

KORTINSACTIE 1: Eén-op-één sessie voor slechts € 20,24

Bij ANTHE Psychologie is er kennis van en aandacht voor je hoogbegaafdheid. Of je nu komt voor behandeling, coaching, of wachtlijstoverbrugging.

Ben jij als (vermoedelijk) hoogbegaafde op zoek naar psychologische begeleiding? Neem dan tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid 2024 contact op voor het maken van je eerste afspraak, en je betaalt dan voor die afspraak slechts €20,24*.

Voor wie van cijfertjes houdt: dat is een korting van €76,76 op een behandelsessie en €97,26 op een coachingssessie! Een telefonische kennismaking is sowieso altijd gratis en dan ook inbegrepen. We spreken elkaar dus altijd even voorafgaand aan de sessie om kennis te maken en te kijken of het past.

*Dit bedrag is inclusief BTW en bij een afspraak online. Wil je liever op locatie (nabij Rotterdam)? Dan vraag ik een kleine tegemoetkoming in de locatiekosten. Zie hieronder voor de actievoorwaarden.

—–

Actievoorwaarden ACTIE 1: 1. Deze actie is bedoeld voor mensen die nog geen behandel- of coachingstraject volgen bij ANTHE Psychologie. 2. Met deelname aan deze actie krijg je eenmalig een sessie tegen het actietarief van €20,24 (incl. BTW). 3. Deelname aan deze actie kan door contact op te nemen tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid 2024 (9-17 maart) voor het maken van een eerste afspraak voor coaching of behandeling. Contact opnemen kan via het contactformulier, telefonisch/via WhatsApp, of via een persoonlijk berichtje op de social media. 4. De afgesproken sessie tegen het actietarief dient plaats te vinden vóór 1 juli 2024 en wordt gepland in overleg met elkaar. 5. De sessie heeft de gebruikelijke lengte van ongeveer 60 minuten, het kan dus iets korter of iets langer zijn. 6. De sessie kan online via beeldbellen of op locatie plaatsvinden. LET OP: bij een afspraak op locatie wordt een bijdrage van € 10,- gerekend voor de locatiehuur, bovenop het actietarief. 7. Wat betreft de locatie is ANTHE Psychologie afhankelijk van beschikbaarheid. 8. Ben je onverhoopt verhinderd voor de sessie? Laat dit dan alsjeblieft minimaal 24 uur van tevoren weten. Bij afzeggingen binnen de 24 uur bij een afspraak op locatie ben ik helaas genoodzaakt de locatiebijdrage van €10,- bij je in rekening te brengen. 9. De algemene voorwaarden en privacyverklaring van ANTHE Psychologie zijn verder van toepassing op deze actie en de actiesessie.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Capelle aan den IJssel,
Kanaalweg, Capelle aan den IJssel, Nederland.

Meer informatie: