workshop knikkerbaan bouwen

In by plusklas barendrecht


Evenement beschrijving

Op zaterdag 16 maart organiseert Plusklas Barendrecht, in het kader van de week van de Hoogbegaafdheid, een workshop knikkerbaan bouwen voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van 6 – 10 jaar. De workshop duurt van 10 -12 uur en wordt gehouden in de ruimte van Plusklas Barendrecht aan het Middeldijkerplein 3a in Barendrecht.
Tijdens de workshop zullen de kinderen hun creativiteit, ruimtelijk inzicht en technische vaardigheden gaan gebruiken om met papier en karton een knikkerbaan te maken. Ze worden stap voor stap begeleid en uitgedaagd om door middel van experimenteren en oplossingsgericht denken de baan zo stevig en origineel mogelijk te maken. Hoe blijft de baan in de lucht hangen? Hoe kan de knikker de bocht om? Kan een knikker te hard of te langzaam gaan? En wat kan je daaraan doen?
De kosten voor deelname zijn 15 euro. Er is plaats voor maximaal 8 kinderen, vooraf aanmelden per e-mail [email protected] of telefonisch op 06-11261023. De workshop wordt begeleid door Joanne Spreij, begeleider van Plusklas Barendrecht. Voor meer info: www.PlusklasBarendrecht.nl .

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Plusklas Barendrecht,
Middeldijkerplein 3a, 2993 DL Barendrecht, Nederland.

Meer informatie: