Spelletjesnamiddag

In by Hoogbloeier cbva


Evenement beschrijving

Bij Kindercentrum De Groeitrap wordt vaak gewerkt met kinderen en jongeren met (een vermoeden van) cognitieve begaafdheid. Heel wat cognitief sterke kinderen hebben meer uitdaging nodig. Dat hoef je heus niet alleen te zoeken bij de typisch schoolse leerstof, maar kan je gerust ook vinden in een fijn en uitdagend spel.

Tijdens de week van de hoogbegaafdheid organiseren we op zondag 17 maart 2024 een spelletjesnamiddag. Een namiddag vol leuke spelletjes, gaande van smartgames over boardgames tot coöperatieve spelen. De bedoeling is uiteraard niet enkel om wat uitdaging te voorzien, maar ook om plezier te maken, om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten en om gezellig samen te zijn.

Ook voor de ouders willen we er een gezellige namiddag van maken. Er zal een oudercafé opgebouwd worden waar ouders van cognitief sterke kinderen – samen met een drankje en hapje aan democratische prijzen – elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitdelen.

Wat? Spelletjesnamiddag
Wanneer? Zondag 17 maart 2024 – 14u tot 17u
Voor wie? Cognitief sterke kinderen van 3 – 18 jaar en hun ouders
Waar? Kindercentrum De Groeitrap | Aarschotsesteenweg 465 | 3012 Wilsele

De toegang tot de spelletjesnamiddag is volledig gratis. Om praktische redenen vragen wij echter wel om in te schrijven.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Wilsele,
Aarschotsesteenweg, 3012 Leuven, België.