11-03-2024 HB-Café Online: Hoogbegaafd en dan… (beginnerscafé)

In by PRCommunicatieIHBV


Evenement beschrijving

Door: Janine Kallenbach en Pauline Coret

Ook in de Week van de Hoogbegaafdheid organiseren we weer een zgn. beginnerscafé voor mensen die aan het begin staan van hun HB-ontdekkingsreis.
Wat betekent dat nu, hoogbegaafd zijn?

Vaak komen mensen er pas op volwassen leeftijd achter dat ze (mogelijk) hoogbegaafd zijn.
Er gaat dan een heel nieuwe en misschien zelfs wel verwarrende wereld open. Op deze avond krijg je een inleiding in de huidige kennis over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Ook zal er veel aandacht zijn voor ervaringen van de aanwezigen. Enkele vragen die aan bod zullen komen: Welke gevoelens ervaar je of heb je ervaren toen je ontdekte dat je (mogelijk) hoogbegaafd bent? Ervaar je een kloof in de omgang met anderen? Hoe ga je positief om met je hoogbegaafdheid?

Het Online HB-Café is er voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het is een combinatie van café (gezelligheid) en een thema (leerzaam).

Op de avond van het HB-Café gaan de (digitale) deuren van het HB-Café om 19:00 open. Het inhoudelijke deel duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Tot 22.00 uur kan er eventueel nagepraat worden.

Alleen in de Week van de Hoogbegaafdheid is dit beginnerscafé gratis!

Als een HB-Café vol is, is inschrijven niet meer mogelijk. Wel is er een wachtlijstformulier waarmee mensen zich kunnen aanmelden. Er wordt dan contact opgenomen als er en plaats beschikbaar komt. Staat er geen wachtlijstformulier, dan is ook dat vol.

Details

  • Organisator: IHBV
  • van: maandag 11 maart 19:00 tot: maandag 11 maart 22:00
  • https://ihbv.nl
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
IJsselmeer, Nederland.

Meer informatie: