Trainingsdag Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren

In by Anachroon Praktijk

Trainingsdag individuele relatietherapie

Evenement beschrijving

Relaties hebben we allemaal. Gelukkig maar! Liefdesrelaties, familierelaties, vriendschappen, ouder-kindrelaties, werkrelaties en nog veel meer.

Als je afwijkt van het gemiddelde, kan het lastiger zijn goede relaties te ontwikkelen met de gemiddelde ander. Mensen die niet doorsnee zijn lopen immers meer risico op onbegrip, buitensluiting, jaloezie of pesten.

Maar wie hoogbegaafd is, kan ook bovengemiddeld goed problemen voorkomen en oplossen. En zal bovendien beseffen dat je vooral invloed hebt op je eigen aandeel binnen een relatie. Jouw beleving van jezelf, van de ander en van jullie relatie bepaalt grotendeels hoe jullie met elkaar omgaan.

De ander kun je niet veranderen, maar jouw beleving kun je wel degelijk veranderen. Kortom: een betere relatie begint bij jezelf. Daar heb je de ander niet per se voor nodig.
Ben je benieuwd hoe de technieken werken, om vanuit één kant een relatie te verbeteren?

In deze trainingsdag maak je kennis met de compassievolle technieken van Eenzijdig Relaties Verbeteren (ERV) waarmee dit mogelijk wordt. De technieken onderscheiden zich door de warme manier waarop ze mensen ondersteunen. Ze helpen bij het vergroten van compassie en zelfcompassie, waardoor op gevoelsniveau blijvende verbeteringen plaats kunnen vinden.

De training is gericht op therapeuten, psychologen, coaches, POH-GGZ en andere professionals is psychologische of sociale begeleiding. Je leert diverse interventies kennen die inzetbaar zijn in (psycho)therapie en coaching. Maar de ervaring leert dat oprecht geïnteresseerde leken over het algemeen goed mee kunnen komen en de training ook als erg waardevol ervaren.

Je krijgt verschillende demonstraties te zien. Een van die interventies ga je ook stap-voor-stap zelf aanleren. Je kunt hem gebruiken voor je cliënten of voor jezelf, om je eigen relaties te verbeteren.
Leer Eenzijdig Relaties Verbeteren in deze laagdrempelige training van één dag, die je direct inzetbare tools oplevert.
Op zaterdag 16 maart 2024 in Arnhem.
Geaccrediteerd door SNRO, NBVH en ABvC.
Meld je op korte termijn aan en ontvang een besparing voor tijdige inschrijving.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Acute Sense Training, Arnhem-Zuid,
Burgemeester Matsersingel 200, 6843 NZ Arnhem, Nederland.

Meer informatie: