Gratis online infosessie – Hoogbegaafde volwassenen

In by Rudo Van Overbeke

Gromicoach Masterclass

Evenement beschrijving

🌿 Ontdek The Seven Habits of Highly Effective People: Een Gratis Masterclass voor Hoogbegaafden! 🌟

Ben jij een snel denkende volwassene op zoek naar meer balans en effectiviteit in je leven? Ontdek de kracht van ‘The Seven Habits of Highly Effective People’ van ‘Stephen R. W. Covey’ tijdens onze gratis masterclass, speciaal ontworpen voor hoogbegaafde individuen.

πŸ“… Wanneer: 13 maart 2024 om 20u

🌈 Er was eens… mijn levensloop vΓ³Γ³r 2012 Mijn carriΓ¨re kende grote ups en diepe downs. Het ene moment zat ik volledig in de flow, grenzen aan het verleggen en genietend van ‘eureca’-momenten. Maar dan volgden momenten van tegenwerking en onbegrip. Plotseling stortte mijn wereld in door feedback die mijn wereldbeeld deed wankelen. Dit patroon herhaalde zich, leidend tot uitputting en uiteindelijk een crash in 2011/2012.

πŸ“š Covey’s Invloed: Een Nieuw Begin In 2012 introduceerde een business coach ‘The Seven Habits of Highly Effective People’ van Covey in mijn leven. Het lezen van dit boek markeerde het begin van een nieuw, energieker en rustiger leven. Zowel professioneel als privΓ© maakte ik grote stappen en kon ik authentiek samenwerken.

πŸš€ The Seven Habits en Hoogbegaafdheid Pas in 2013 ontdekten we hoogbegaafdheid. Dit fascineerde me: waarom was Covey’s benadering zo krachtig? Wat maakt dit boek zo waardevol, los van het labelen van hoogbegaafdheid?

πŸŽ“ De Masterclass: Is Het Iets Voor Jou? Wil je leren hoe ‘The Seven Habits’ jouw leven kan veranderen, ongeacht een label? Doe mee met onze gratis masterclass op 13 maart en ontdek de kracht van Covey’s principes, afgestemd op hoogbegaafden!

πŸ‘‰ Meld je aan voor de Gratis Online Masterclass! Stuur ons een bericht om je plek te reserveren. Kom en ontdek de sleutels tot effectiviteit en balans in jouw leven.

🌿 Verander Jouw Leven. Ontdek Covey’s Wijsheid. 🌟

https://www.growth-mindset.be/covey-voor-snel-denkenden/

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online@gromicoach,
Sint-Anna 25, 8500 Kortrijk, BelgiΓ«.