ONLINE – PROFESSIONALS : INTRODUCTIE Coachen met Spellen

In by SmeetsCoaching


Evenement beschrijving

Coachen met spellen – introductie

Wanneer er een ontspannen setting is, laten mensen makkelijker zien, wat hun denk-gedragspatronen zijn.   En dat is precies wat spellen spelen is.  Als coach kun je spellen gebruiken om bij aanvang van het coaching traject snel een vertrouwensband op te bouwen en  daarnaast ontdekken hoe iemand denkt en doet.   Vervolgens kun je met behulp van het spelen van spellen , vaardigheden trainen en mindset- veranderingen teweeg brengen! Bovendien kun je ermee evalueren en gewoon even lekker ontspannen.

De meeste kinderen spelen graag spellen, het is een heerlijke manier van leren.  Weet je dat verrassend veel volwassenen nog graag gezelschapsspellen spelen ?    Met behulp van nieuwe en uitdagende spellen, worden mensen enthousiast en laten ze zichzelf “zien”.

Laagdrempelig met een hoge impact!

Nieuw gedrag leer je sneller aan op een leuke manier in een fijne omgeving.  En juist hoogbegaafden zijn hier extra gevoelig voor.

Op verschillenden momenten tijdens het coaching traject kun je spellen spelen;   In het begin om de relatie tussen jou en client op te bouwen,  tussendoor om zowel te ontspannen en tegelijkertijd te oefenen en daarnaast levert het je direct weer nieuwe informatie op, waar je mee verder kunt.  Gedurende het traject kun spellen inzetten bij evaluatie-momenten en aan het einde van het traject,  als onderdeel van de afsluiting.

Laagdrempelig met een hoge impact!

Deze introductie workshop is voor coaches en therapeuten, die graag meer willen weten hoe je met spellen kunt coachen.  Je krijgt informatie over de tweedaagse “coachen met spellen” , die in mei start.   Uiteraard is er tijd om je vragen te stellen.     Max 15 deelnemers per keer.

 

Data:     13 maart : start om 20.00 – 21.00 u  online

14 maart:  start om 11.00  tot 12.00 u   online

 

 

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Businesscenter Blokstallen,
Blokstallen, 4611 WG Bergen op Zoom, Nederland.

Meer informatie: