Gratis webinar: kennismaking met Brainspotting + ISTDP voor verwijzers

In by 3DFlow


Evenement beschrijving

Hulpverlening aan (zeer) hoogbegaafden is vaak uitdagend vanwege de enorme kracht van de onbewuste afweer. 

Met ervaringsdeskundigheid en de combinatie Brainspotting en ISTDP kom je er altijd bij om het proces (weer) in beweging te krijgen. Desgewenst voorafgaand aan, naast of tussen andere trajecten door.

Dit webinar is een kennismaking speciaal voor verwijzers: professionals, hulpverleners, hb begeleiders, scholen, wijkteams. Een nieuw perspectief om het lichaamseigen proces van regulatie, heling en groei weer op gang te brengen wanneer het vast zit of geen passende hulp gevonden kan worden.

Brainspotting is een ongekend krachtige methode om alles wat je belemmert in je functioneren en groei fundamenteel op te lossen door de onderliggende neurofysiologische bronnen te vinden en te verwerken. Brainspotting is ontwikkeld uit EMDR en maakt gebruik van de oriëntatiereflex van de ogen om het zelforganiserend vermogen weer toegang te geven tot alles wat in de loop van het leven moest worden weggemaakt en vast zit. Door precieze aansluiting op de autonome oogreflexen en de lichamelijke beleving in het moment, worden de onderliggende bronnen van klachten en beperkingen weer betrokken in het lichaamseigen proces van regulatie, heling en groei. 

ISTDP biedt onmiskenbare helderheid over onbewuste, vaak complexe en hardnekkige patronen waarmee gevoel wordt weggemaakt. Bijzonder waardevol voor hoogbegaafden omdat dit bewustzijn ervoor zorgt dat de enorme intelligentie en kracht niet langer onbewust worden ingezet om af te schermen, maar bewust kunnen worden gebruikt om aan te gaan wat wezenlijke vooruitgang geeft. Het verschil tussen blijvend overleven en fundamenteel verwerken.

Irene van der Schaar is ervaringsdeskundig (zeer) hoogbegaafd. Zij werkt veel met hoogbegaafde volwassenen en kinderen met de meest uiteenlopende symptomen en belemmeringen aan verwerking van wat er onder ligt. Hierdoor ontstaat altijd beweging, heling en groei. Tot het punt dat het niet meer nodig is of andere hulpverlening wel weer aansluit.

Zie ook mijn andere activiteiten deze week:

  • Dagelijkse individuele kennismakingssessies Brainspotting / ISTDP (online of live)
  • Webinar voor ouders van hoogbegaafde kinderen die zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen: de ongekend helende kracht van co-regulatie ma 11 maart 10–11.30 uur
  • Webinar voor volwassenen en professionals woe 13 maart 19.30-21 uur
  • Live bijeenkomst voor ouders van hoogbegaafde kinderen die zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen: de ongekend helende kracht van co-regulatie vrij 15 maart 10-12 uur
  • Live bijeenkomst volwassenen Brainspotting + ISTDP: een radicaal perspectief en tools voor blijvende ontwikkeling en prestatieverbetering vrij 15 maart 15-17 uur

 

Details

  • Organisator: 3D Flow
  • van: donderdag 14 maart 12:30 tot: donderdag 14 maart 13:30
  • https://www.3dflow.nl
  • Prijs: € 0

Aanmelden via e-mail:

Adres

3D Flow,
Theo van Doesburgstraat 1, Rotterdam, Nederland.

Meer informatie: