Web Event “Onderpresteren, Faalangst & Perfectionisme

In by Marianne Logothetis


Evenement beschrijving

WEB EVENT “ONDERPRESTEREN, FAALANGST & PERFECTIONISME”

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert LEV van 20.00 – 21.00 uur het Web Event “Onderpresteren, Faalangst & Perfectionisme” Wat kan het op school, maar ook thuis lastig zijn om niet te kunnen presteren naar potentie! Hoe komt dit, maar ook vooral: hoe kan je dit keren of makkelijker maken voor jouw kind (of jezelf!) of leerling.

Marianne, eigenaar van LEV, is HB-professional en moeder van 2 uitzonderlijk hoogbegaafde tieners.
Tijdens de schoolondersteuningen brengt ze in kaart waar de kinderen tegenaan lopen in de klas. Door ook adviezen voor thuis te geven in de verslaglegging, kunnen onderpresteren, faalangst en/of perfectionisme van alle kanten in goede banen worden geleid, zodat een kind weer kan leren en ontwikkelen.

Marianne zal tijdens dit Web Event uitleggen wat de termen onderpresteren, faalangst en perfectionisme inhouden, hoe je het thuis én in de klas kan herkennen en zal ze vele tips geven om hier actief mee aan de slag te gaan. Na haar lezing over dit onderwerp is er ruimte om vragen te stellen of verheldering te vragen.

Wil jij jouw kind of leerling verder helpen op dit gebied? Of herken je dit in jezelf?

Meld je dan nu aan voor het Web Event “Onderpresteren, Faalangst & Perfectionisme”

Om iedereen de kans te bieden online aan te sluiten, mag elke deelnemer zelf bepalen of er een bijdrage wordt geleverd. Lukt dit niet? Dan is dit geen enkel probleem!

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Wervershoof,
Koggestraat 4, Wervershoof, Nederland.

Meer informatie: