Webinar Brainspotting en ISTDP: de weg om het ongekend krachtige proces van regulatie, heling en groei van het lichaam zelf weer op gang te brengen.

In by 3DFlow


Evenement beschrijving

Herken je de zoektocht naar iets of iemand die jou echt verder kan helpen om op je niveau te komen en voluit te blijven ontwikkelen? Dan is dit webinar iets voor jou! Het laat zien hoe de sleutel in jezelf zit: in de onbewuste overlevingsmechanismen die met alles wat je in je hebt (zwaar geschut met jouw kwaliteiten!!) proberen af te schermen waar je juist moet zijn om wezenlijk verder te komen. 

Dit webinar gaat over de verschillende functies van het brein, emotieregulatie, de invloed van onverwerkte negatieve ervaringen, overlevingsmechanismen en hoe we de omstandigheden kunnen creëren om het lichaamseigen proces van regulatie, heling en groei weer op gang te brengen waar dat vast was komen te zitten. Voor jezelf en/of met begeleiding. 

ISTDP geeft onmiskenbare helderheid over onbewuste, vaak complexe en hardnekkige patronen waarmee gevoel wordt weggemaakt. Dit bewustzijn maakt het mogelijk om je intelligentie en kracht niet langer onbewust te laten gebruiken om iets weg te maken, maar bewust in te zetten om er naartoe te gaan. Brainspotting biedt een ingang tot alles wat is weggemaakt – bron van alle mogelijke belemmeringen en klachten – en de omstandigheden waardoor het lichaamseigen proces van verwerking, heling en groei weer op gang komt. Belemmeringen en klachten lossen dan vanzelf op. Het effect is niet iets wat je anders zou moeten doen of moet proberen vol te houden, maar een daadwerkelijke fysieke verandering: “het voelt gewoon niet meer zo”. En waar de rem eenmaal is opgelost, gaat de groei oneindig door. En door. En door.

 

Irene van der Schaar (3D Flow) is ervaringsdeskundig (zeer) hoogbegaafd. Zij werkt veel met hoogbegaafde volwassenen en kinderen met de meest uiteenlopende symptomen en belemmeringen aan verwerking van wat er onder ligt. Hierdoor ontstaat altijd beweging, heling en groei.

Details

  • Organisator: 3D Flow
  • van: woensdag 13 maart 19:30 tot: woensdag 13 maart 21:00
  • http://www.3dflow.nl
  • Prijs: € 25

Aanmelden via e-mail:

Adres

3D Flow,
Theo van Doesburgstraat 1, 3059 PA Rotterdam, Nederland.

Meer informatie: