Vrouwencirkel voor Hoogbegaafde Moeders

In by [email protected]


Evenement beschrijving

Een voor een druppelt de groep binnen. Een groep gelijkgestemde hoogbegaafde vrouwen gaat met elkaar in verbinding. Thee, water & koffie staan voor je klaar. We openen we de cirkel en luisteren in stilte naar elkaar. Er is ruimte voor iedereen. We delen wat in ons leeft. Van wat we meemaken met onze kinderen, tot ons ondernemerschap, being multipassionate, onze eigen hoogbegaafdheid. Alles is welkom, we zijn een warme, veilige groep. In herkenning vinden we ontspanning, in samenzijn worden we gezien. Zodat we aan het eind van de ochtend gehoord en gevoed, terugkeren naar ons gezin.

Rosa is de spaceholder van de ochtend. Ze is ervaren in het bewaken van veiligheid, zodat jij vanuit vertrouwen en ontspanning kan delen. Rosa werkt als coach, relatietherapeut en trainer in Verbindende Communicatie (Geweldloze Commmunicatie).

Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de week van de Hoogbegaafdheid 2024! Daarom geldt voor jou een speciale kortingscode WEEKVANDEHOOGBEGAAFDHEID. Hiermee krijg je €5,- korting op het evenement. Er is plaats voor 8 vrouwen.

Details

  • Organisator: Empathie Praktijk Training, Mediation, Counseling
  • van: donderdag 14 maart 09:30 tot: donderdag 14 maart 11:30
  • http://www.empathiepraktijk.nl
  • Prijs: € 30

Aanmelden via de website:

Adres

Goeman Borgesiuslaan, Utrecht, Netherlands.