Opname webinar ‘Verschil autisme en HB: cognitief’

In by [email protected]


Evenement beschrijving

Het lijkt of je kind zich in twee verschillende werelden bevindt.

Langs de ene kant kan het heel wat kennis opdoen en heel snel denken. Maar langs de andere kant lijkt het soms zo moeilijk om dagdagelijkse activiteiten uit te voeren, komen er melt-downs of heb je het gevoel dat je niet kan doordringen.

De combinatie autisme en hoogbegaafdheid is niet makkelijk. En het vraagt een zeer unieke aanpak. Daarom is het van belang om te weten of er zowel sprake is van autisme als hoogbegaafdheid.

In dit webinar, geef ik aan hoe je autisme en hoogbegaafdheid kan onderscheiden op basis van de informatieverwerking van je kind. Door op deze manier naar deze combinatie te kijken, kan je het verschillende denkpatroon van een kind met autisme in kaart brengen. Dit is verschillend van dit van een louter hoogbegaafd kind.

Schrijf je in via deze link. Hierdoor krijg je een opname van de webinar doorgestuurd, zodat je deze éénmalig kan bekijken.

Speciaal voor de week van de hoogbegaafdheid betaal je slechts €20 in plaats van €42.5.
Wil je dadelijk aan de slag. Schrijf je dan via deze link in voor de webinar: Wat nu bij hoogbegaafdheid en autisme. Ook hier betaal je maar €20 voor ipv €42.5.
​​​​​​​
Veel kijkplezier,
Adi

Details

Aanmelden via de website:

Adres

online,
Naamsesteenweg 280, Leuven, België.

Meer informatie: