Online netwerkevenement hoogbegaafdheid

In by Solevita

Online netwerkevent hoogbegaafdheid

Evenement beschrijving

Online netwerkevenement hoogbegaafdheid

Sluit aan tijdens het online netwerkevenement voor (mogelijk) hoogbegaafden, multipassionates, neurodiverse denkers en andere creatieve, ambitieuze duizendpoten. Tijdens dit laagdrempelige event kan je kennismaken met ‘gelijkgestemden’ en praten over diverse onderwerpen zoals: ondernemerschap/werk, leefstijl, talentontwikkeling en gezin/relaties.

Kennismaking en gesprekken

We beginnen in een grote online ruimte waar jij jezelf in 1 tot 5 minuten mag voorstellen (tijdsduur afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers). Je kan ook een aantal topics benoemen waar jij over wil praten of jouw kennis/passies/werkzaamheden delen. 1 tot 5 minuten is kort, maar op die manier kan je makkelijk peilen met wie je een gesprek wilt aanknopen. Daarna kan je nog lang samen de diepte ingaan! Uiteraard kan je ook ‘blanco’ deelnemen zonder specifieke behoeften.

Vervolgens zullen er ‘break-out’ rooms aangemaakt worden, waar je met elkaar in gesprek kan gaan.
Aan het eind geef ik iedereen 1 minuut de mogelijkheid om een zoekvraag te stellen. Bijvoorbeeld: ik ben op zoek naar een Virtual assistent voor mijn bedrijf, die mij kan ondersteunen met emailbeheer. Of, ik ben op zoek naar een nieuwe vriendschap met een gedeelde passie voor gitaar spelen.

Ten slotte geef ik jullie de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen, zodat je ook na dit netwerkevent nog in contact kan blijven!

Donderdag 14 maart
19:00 – 20:30 uur Nederlandse tijd.
Deelname is gratis via Zoom.
Graag van tevoren aanmelden via de e-mail.

Ken je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Stuur deze link dan door!

Aanmelden:
[email protected]
Je krijgt alle informatie en de zoomlink toegestuurd.

Over de organisator:

Mijn naam is Angela Drenth en ik ben o.a. werkzaam als holistisch transformatiecoach & ademtrainer voor multipassionates en andere creatieve/ambitieuze duizendpoten (HSP, HSS, HB).

Verbinding is voor mij een belangrijke waarde, waardoor ik graag dit evenement faciliteer.
Als holistisch transformatiecoach inspireer ik jou om je innerlijke stem te vinden, je onderscheidende talenten te ontdekken en je te richten op jouw diepste waarden en visie. Ik help je uit je comfortzone te stappen, te groeien als leider van jouw leven en voldoening te vinden in jouw persoonlijke en professionele leven. Ik zie de mens als een geheel, met andere woorden holistisch: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Elk met zijn eigen kwaliteiten, talenten, kwetsbaarheden, patronen en blokkades. Samen komen we tot de kern en stimuleren we persoonlijk leiderschap en emotionele intelligentie zodat je kunt groeien, inzicht krijgen, veranderen en je dromen waar kunt maken. Stap voor stap naar een gelukkig en gezond leven, jouw droomleven!

Wil je meer weten over mij, neem dan een kijkje op:
Website

LinkedIn

Instagram

Ademsessie in Eindhoven in de week van de hoogbegaafdheid: Breath & connect

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Online,
Eindhoven, Nederland.

Meer informatie: