Matific – een rekenmethode die ook hoogbegaafde kinderen blijft uitdagen

In by Matific


Evenement beschrijving

Soms is het voor scholen lastig om kinderen met hoogbegaafdheid constant uit te blijven dagen. kinderen zijn namelijk in lessen vaak al eerder klaar of ze raken verveeld. Ook hebben hoogbegaafde kinderen vaak last van faalangst. Om deze redenen wordt Matific steeds vaker ingezet voor plussers.

  • Matific biedt een veilige omgeving en benadert kinderen positief
  • Bij elke vraag heeft een leerling 3 keer de kans het opnieuw te proberen
  • Elke opdracht is voorzien van feedback wat direct zorgt voor het ‘aha’ moment

Matific is adaptief. Kinderen krijgen oefeningen op hun eigen niveau toegewezen. Daarnaast zijn alle oefeningen interactief waardoor kinderen er ook nog veel plezier uithalen en gemotiveerd blijven door te oefenen. Kinderen kunnen zo zelfstandig aan de slag want feedback zit verwerkt in alle opdrachten. Alle opdrachten zijn spelenderwijs en dragen bij aan het kritisch denken en het probleemoplossend vermogen. 2 vaardigheden die steeds belangrijker worden op de arbeidsmarkt.

In dit webinar geven we graag een korte introductie over hoogbegaafdheid en hoe Matific daarbij een handig hulpmiddel kan zijn in het primair onderwijs (4 – 12 jaar). We zullen afsluiten met 2 leuke interactieve breinkrakers waarbij jullie kans maken op mooie prijzen.

Heb je zin in een leuk en informatieve webinar en ben je als school, leerkracht of als ouder nog op zoek naar meer uitdaging en motivatie op gebied van rekenen voor jouw kind/jullie kinderen? Meld je dan aan via deze link voor de webinar.

Aanmelden is GRATIS. Komt 9 maart 15.30 niet uit? Geen probleem. Meld je aan en wij zullen vervolgens de webinar naar jou doorsturen (je maakt dan alleen geen kans meer op de prijzen).

Wij hebben er zin in!

 

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Het Betonijzer, 1111 Diemen, Nederland.

Meer informatie: