Groeps/groei traject hoogbegaafde volwassenen

In by Rudo Van Overbeke

Groeitraject naar een meer evenwichtig succes als snelle denker. Een leerrijke reis naar jezelf als hoogbegaafde (of zoals we ons soms voelen "de vreemde eend")

Evenement beschrijving

Voel jij je als hoogbegaafde en/of snel denkende volwassene ook altijd als opgejaagd wild door je agenda? Heb je het gevoel dat er een groot onevenwicht heerst? Je geen connectie vindt met de mensen rond jou? Dat er, zelfs al gaat het best wel goed in je carrière en in je gezin, toch een honger blijft? Een vorm van onbehaaglijke onrust? Heb je ook het gevoel dat je te veel tijd besteedt aan urgente zaken en te weinig aan belangrijke zaken?

Maken mensen soms misbruik van je capaciteiten? Heb je problemen om goed te functioneren als gevolg van je groot rechtvaardigheidsgevoel. Ben je soms verlamd door je perfectionisme of is het moeilijk te functioneren in een groep door je hooggevoeligheid.

Wil je met al deze kenmerken aan de slag en wil je dit samen doen met mensen die dezelfde uitdagingen hebben?

Dan is dit mogelijks een traject voor jou.

Ga dan naar https://www.growth-mindset.be/groeitraject-naar-een-meer-evenwichtig-succes-als-hoogbegaafde/ en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Gromicoach@Kortrijk,
Lauwsestraat 11, 8511 Kortrijk, België.

Meer informatie: