Matific – een rekenmethode die ook hoogbegaafde kinderen blijft uitdagen!

In by Matific


Evenement beschrijving

Soms vinden scholen en/of ouders het lastig om kinderen met hoogbegaafdheid voortdurend voldoende uitdaging te bieden. Deze kinderen zijn vaak eerder klaar met hun taken in de les of raken verveeld. Daarom wordt de rekenmethode Matific steeds vaker ingezet voor getalenteerde leerlingen in het primair onderwijs.

Matific is adaptief: kinderen krijgen oefeningen toegewezen die passen bij hun eigen niveau. Bovendien zijn alle oefeningen interactief, zodat kinderen er plezier aan beleven en gemotiveerd blijven om te oefenen. Ze kunnen zelfstandig aan de slag, aangezien feedback is geïntegreerd in alle opdrachten. Deze opdrachten zijn niet alleen speels, maar dragen ook bij aan het ontwikkelen van kritisch denken en probleemoplossend vermogen, twee vaardigheden die ook steeds belangrijker worden op de arbeidsmarkt. Matific gaat verder dan een reguliere methode!

In dit webinar geven we graag een korte introductie over hoogbegaafdheid en laten we zien hoe Matific een handig hulpmiddel kan zijn in het primair onderwijs (4 – 12 jaar). We sluiten af met een leuke breinkraker waarbij je kans maakt op prijzen!

Heb je zin in een leuk en informatief webinar en ben je als school of als ouder op zoek naar meer uitdaging op het gebied van rekenen voor jouw kind/jullie kinderen? Meld je dan aan voor dit webinar via deze link of stuur een e-mail naar [email protected] met jouw naam, de week van hoogbegaafdheid en jouw mailadres. Wij melden je vervolgens aan!

Komt 12 maart om 15.30 uur niet uit? Geen probleem. Meld je aan en wij sturen de webinar vervolgens naar je door.

Wij hopen je daar te zien!

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Zoom (online),
Coevorden, Nederland.

Meer informatie: