Intelligentie-onderzoek KIQT+ tegen sterk gereduceerd tarief (5-10jr)

In by Kristel Szakály-Starke


Evenement beschrijving

Tijdens de week van de hoogbegaafdheid biedt Psychologiepraktijk Sensus de mogelijkheid om het intelligentie-onderzoek KIQT+ af te laten nemen tegen sterk gereduceerd tarief. Wij willen graag onderzoeken of we deze intelligentietest op willen nemen in ons aanbod.

Intelligentie-onderzoek door middel van de KIQT+ bij kinderen van 5 tot en met 10 jaar. De KIQT+ is speciaal ontworpen voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Er is geen tijdsdruk, dus ook zeer geschikt voor kinderen die wat onzeker kunnen zijn of wat langer de tijd nodig hebben om te antwoorden.

Wie: Kinderen van 5 tot en met 10 jaar, bij wie andere problematiek niet op de voorgrond staat. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen om te overleggen.
Wat: Kennismaking met de ouder(s)/opvoeder(s) (via Teams mogelijk) en afname KIQT+. Hierna ontvangt u een terugkoppeling van de resultaten en een (beknopt) rapport.
Waar: De afname vindt plaats in Heenvliet of Nieuw-Beijerland
Wanneer: De afname dient plaats te vinden in de periode 14 maart tot 22 maart. Kennismaking bij voorkeur voorafgaand aan die periode.
Kosten: 250 euro (btw-vrij)

Aandachtspunten
*Er is een beperkt aantal momenten beschikbaar. vol=vol
*Aanmelden kan vanaf heden door contact op te nemen met de praktijk, vermeldt hierbij dat u gebruik wilt maken van de aanbieding van de Week van de hoogbegaafdheid.
*U ontvangt de factuur vooraf en vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid, vragen wij u een aanbetaling van 50 euro te voldoen als de afspraak ingepland is.
*Beide ouders/voogden dienen op papier akkoord te geven voor het onderzoek. U ontvangt hiertoe een ondertekenverzoek. Zonder toestemming kan het onderzoek niet plaatsvinden.

Psychologiepraktijk Sensus behoudt zich het recht voor in bijzondere situaties aanvragen (gemotiveerd) te weigeren. U ontvangt  in dat geval de aanbetaling terug.

Details

  • Organisator: Kristel Szakály-Starke
  • van: donderdag 14 maart 09:00 tot: zondag 17 maart 00:00
  • http://www.sensusnet.nl
  • Prijs: € 250

Aanmelden via e-mail:

Adres

Heenvliet, Nederland.

Meer informatie: