Integraal Holistisch Massagetherapie bij Hoogbegaafdheid. Jouw lichaamswijsheid als kompas

In by Elly IJland


Evenement beschrijving

Hi mooi mens,

Ben jij ook zo klaar met iemand te doen die jij eigenlijk niet bent?

Dansend rondom de verwachtingen van de ander of de massa. In situaties of sociale dynamieken blijven verkeren waarvan je eigenlijk al voelt dat ze je niet dienen. Dat is kneitertje hard werken. Wat een onrust!

Is het dan ook niet gewoon tijd dat jij gaat leven vanuit je eigen uniekheid? Jouw Authentieke Zelf zijn.

✨Dan is het tijd voor de volgende stap.✨

Soms heb je daar simpelweg iemand bij nodig die jou hoort. Die jou ziet. Iemand die je die liefdevolle spiegels voorhoudt, omdat je in je potentieel wordt gezien. Je aanmoedigt om de eigen regie te pakken daar waar je hem nog onbewust uit handen geeft.

Iemand die het vertrouwen in je heeft dat je het prima zelf al weet en je stimuleert om je eigen antwoorden lijfelijk te ervaren, in connectie met je eigen essentie.

Iemand die een Sacred Space creëert, zodat jij die Deep Dive in jezelf kunt maken.

In een diepgaand Hoogwaardig Leven sessie werken inzichten diep door, doordat we ÉN je fysieke lichaam, ÉN je emotionele- ÉN je mentale lichaam, Én je spirituele lichaam de aandacht geven.

Je bent hier op de aarde gekomen met een reden. Je hebt je hoogbegaafdheid daarin meegekregen om een reden. Deze reden mag jij ontdekken en verder onthullen door via je lichaam contact te maken met je innerlijke wijsheid.

Speciaal voor de Week van de Hoogbegaafdheid stel ik een aantal plekken beschikbaar in mijn praktijk om met behulp van integraal holistisch massagetherapie jouw potentieel meer te laten spreken. Voor 66 Euro kan jij een Hoogwaardig Leven sessie bemachtigen in mijn praktijk in Haarlem.

Je kunt je aanmelden via de volgende link

https://hoogwaardiglevensessie.youcanbook.me (De aanbieding geldt enkel voor de beschikbare data tussen 9- 17 maart. Facturatie komt achteraf, waar de korting in wordt meegenomen).

Zie ik je snel?

Liefs, Elly

Kijk voor meer informatie over mijn werkwijze op www.deonderzoekendemens.nl

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Nieuwe Groenmarkt 5,
Nieuwe Groenmarkt 5, Haarlem, Nederland.

Meer informatie: