Gratis webinar hoogbegaafdheid en schooltrauma

In by mhofland


Evenement beschrijving

Meld je in de week van de Hoogbegaafdheid gratis aan voor het webinar ‘hoogbegaafdheid en schooltrauma’ op 19 maart 2024!

Op dinsdagavond 19 maart organiseert Een intense reis een gratis Webinar over Hoogbegaafdheid en Schooltrauma.

Als school voor jouw (vermoedelijk) hoogbegaafde kind geen passende omgeving lijkt te zijn en het onderwijs bovendien niet aansluit bij zijn of haar behoeften kunnen de gevolgen groot zijn. School kan ervaren worden als een toxische omgeving en het kan zelfs leiden tot een vorm van microtrauma die we schooltrauma noemen. De weg die je als ouders aflegt als je op zoek bent naar antwoorden en manieren om te herstellen van schooltrauma is met recht een intense reis.

In dit webinar neem ik jullie mee in de wereld van begaafdheid, school en trauma. Wat is nu eigenlijk een schooltrauma? Waarom krijgen nou juist veel begaafde kinderen hiermee te maken? Wat gebeurt er in je lichaam? Wat is de rol van de omgeving? Waar moet je als ouder (of leerkracht) op letten om schooltrauma voor te zijn? Wat is er nodig om te kunnen herstellen van schooltrauma? Dit webinar vergroot je kennis en laat je ervaren dat je niet de enige bent. Bovendien krijg je praktische tips waar jij als ouder (of leerkracht) echt iets mee kunt!

Programma

19 maart 2024 – Na aanmelding ontvang je kort voor het Webinar een inbellink.

19.30 – 19.45 Inloggen & voorstellen

19.45 – 21.00  Presentatie

21.00 – 21.30 Ruimte om vragen te stellen

21.35 Afsluiting en einde

Aanmelden

In de week van de Hoogbegaafdheid kun je je gratis aanmelden voor dit webinar via https://www.eenintensereis.nl/webinar-hb-schooltrauma/

De inbelgegevens krijg je voor de start van het Webinar opgestuurd. Het Webinar is niet terug te kijken.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Tiendweg Oost 1c, Lekkerkerk, Nederland.

Meer informatie: