Hoogbegaafdheid bij Defensie

In by HBDefensie


Evenement beschrijving

Het Netwerk Hoogbegaafdheid Defensie organiseert op 12 maart 2024 het symposium “Hoogbegaafdheid bij Defensie” in het Marine Etablissement Amsterdam.

Dit symposium is toegankelijk voor Defensie personeel (incl. reservisten) en is gericht op leidinggevenden, geïnteresseerden en hoogbegaafden zelf. De dag zal beginnen met een plenaire opening, waarbij een interactief vraaggesprek zal plaatsvinden. Daarna zullen er drie stromen gevolgd kunnen worden: (1) workshops voor leidinggevenden en geïnteresseerden, (2) workshops voor mensen die een vermoeden van HB hebben of er net achter zijn, en (3) een meer deepdive in hoogbegaafdheid.

De dag geeft ook genoeg ruimte voor onderlinge interactie tijdens koffiemoment, maar ook tijdens de inbegrepen lunch en borrel.

De inloop start om 09:00, waarbij om 09:30 het symposium officieel van start zal gaan. De dag zal afgesloten worden om 18:00. De exacte invulling van de dag zal nog volgen.

Heb je interesse of wil je je opgeven voor deze dag, stuur dan een mail naar [email protected]Hopelijk zien we je op 12 maart!

Details

  • Organisator: Netwerk Hoogbegaafdheid Defensie
  • van: dinsdag 12 maart 09:00 tot: dinsdag 12 maart 18:00
  • Prijs: € 0

Aanmelden via e-mail:

Adres

Marine Etablissement Amsterdam,
Kattenburgerstraat 7, 1018 JA Amsterdam, Nederland.

Meer informatie: