Gratis webinar HOOGBEGAAFD?!

In by Tinneke Boonen


Evenement beschrijving

Wat is hoogbegaafdheid en wat is het niet? Vandaag de dag doen er nog heel wat vooroordelen over hoogbegaafdheid de ronde. Hoogbegaafd, een luxeprobleem? Hoogbegaafd, garantie op succes? Op basis van resultaten uit wetenschappelijk onderzoek ga ik tijdens het webinar op zoek naar de feiten en mythes, gericht op kinderen van 3 tot 12 jaar. En ik reik je tips en tricks aan om samen met jouw kind of leerling aan de slag te gaan.

Op het einde werp ik ook een blik vooruit op MAUNA LOA: wat kan ik bieden aan (hoog)begaafde kinderen, ouders en scholen…. zodat ook deze kinderen zich goed in hun vel voelen en maximaal kunnen groeien?

Tot slot is er nog ruimte om vragen te stellen.

Ben jij ouder, leerkracht, zorgcoördinator, (onderwijs)professional… met interesse in dit boeiende topic? WEES WELKOM!

Deelname is gratis; inschrijven is nodig en kan enkel via deze LINK.

Kan je er helaas op het geplande moment niet bij zijn, geen nood! Schrijf je vooraf in en je ontvangt nadien de replay in je mailbox.

Dit is wat een ouder & leerkracht hierover reeds vertelde:

Tinneke neemt je met een stevige basis aan pedagogische kennis en ervaring mee op expeditie in de wereld van hoogbegaafdheid, waar ze op heldere manier een aantal belangrijke mythes doorprikt en je praktische en zeer bruikbare tips en tools meegeeft die je onmiddellijk kan toepassen, zowel op school als thuis. Een absolute aanrader!

Details

  • Organisator: Tinneke Boonen - MAUNA LOA
  • van: dinsdag 12 maart 20:00 tot: dinsdag 12 maart 21:30
  • https://www.maunaloa.be
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Tienen, België,
Houtemstraat 9, Tienen, België.

Meer informatie: