HB-Café Alkmaar: kennismakingscafé

In by mailmetdaisy


Evenement beschrijving

Op 15 maart 2024 is er weer HB-Café in Alkmaar en omdat het dan de Week van de Hoogbegaafdheid is, is het een goed moment om weer eens terug te gaan naar de basis.

Het is een kennismakingscafé voor zowel de mensen die al langer in het wereldje meelopen en voor de mensen die net hun eerste stappen hebben gezet. Om kennis te maken, allerlei onderwerpen rondom het HB-zijn te bespreken en om op bepaalde onderwerpen lekker de diepte in te gaan.

Het team van HB-Café Alkmaar, Winanda Maljaars, Judith Hof, Caroline van Geelen en Daisy Sanches, stelt een informatieve en interactieve avond samen. Natuurlijk met een stukje achtergrond over het begrip hoogbegaafdheid en de daarbij behorende kenmerken. Maar, we gaan ook speeddaten! Een leuke, snelle manier om met elkaar in contact te komen. Vervolgens krijg je de kans om in groepen verder door te praten over bepaalde onderwerpen. Zo kun je kennismaken, ervaringen uitwisselen, vragen stellen als je dat wilt. Alles in een informele, gezellige en vooral laagdrempelige setting. Want hoogbegaafdheid is misschien wat anders dan de rest, maar zeker niet minder leuk!Locatie: We houden ons HB-Café in De Letterbak in Alkmaar, Edisonweg 10-12, 1821 BN. Entree via de voorzijde van het gebouw. Na 19.30 is de centrale deur van het gebouw gesloten, dus het is verstandig voor die tijd aanwezig te zijn. We hangen wel een telefoonnummer op de deur, maar het is prettiger als wij de zaal niet meer hoeven te verlaten. Parkeren kan rondom en is gratis. Openbaar vervoer is op loopafstand.

Tijd:  Van 19.30 tot 22.00 uur, met inloop vanaf 19.00 en uitloop tot max 22.30 uur.

Aanmelden: Via de website die hieronder vermeld staat.

 

Details

Aanmelden via de website:

Adres

De Letterbak,
Edisonweg 10, 1821 BN Alkmaar, Nederland.

Meer informatie: