Workshop “Re-Connect” voor hoogbegaafde volwassenen

In by Talentum


Evenement beschrijving

Met een inschrijving voor deze workshop heb je jezelf een mooi cadeau gegeven, namelijk het investeren van tijd in jezelf en het opzoeken van manieren om balans te vinden tussen je hoofd en je lichaam, om te ontstressen en energie te tanken. Je kiest voor een bijzondere én laagdrempelige aanpak in deze workshop van Re-Connect voor hoogbegaafde volwassenen en daar ga je geen spijt van krijgen

In deze workshop maak je –behalve met het thema “hoogbegaafdheid” – kennis met mindful wandelen en de polyvagaaltheorie.

Het gaat over rust vinden in de natuur en steeds meer verbinding met jezelf maken. Re-Connect schenkt enerzijds aandacht aan het verbeteren van het fysieke welbevinden, bijvoorbeeld door het laagdrempelig wandelen en bewegingsoefeningen in open lucht. Anderzijds is er ook aandacht voor ontspanning en het vinden van energie, waardoor ook je mentale gezondheid erop vooruitgaat. Dat is een winnende combinatie om meer grip te krijgen op je leven, je energiepeil en je geluksgevoel. We gaan met de voeten op de grond en het hoofd in de wolken, zeg maar.

In de workshop gaan we je laten kennismaken hoe dat voelt, deels door een  theoretische basis rond kennis van hoogbegaafdheid en anders zijn en denken, én vooral door in de praktijk naar buiten te gaan en hierin balans te vinden en samen te ervaren.

 

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Talentum,
Kloosterstraat 77, 2270 Herenthout, België.

Meer informatie: