“Vertalen Naar Normalen”: Gratis voorlichting psycho-educatiegroep hoogbegaafde volwassenen

In by Pleun van Vliet


Evenement beschrijving

 

 

 

DEZE DAG IS VOLGEBOEKT. WIJ HEBBEN NOG WEL PLEK VOOR BEZOEKERS OP 13 MAART!

 

Hoe sla je als hoogbegaafde de beste brug naar jezelf èn de rest van de wereld?

Op 10, 13 en 16 maart vertellen GZ-psycholoog Pleun van Vliet en basispsycholoog Els Rode waarom het voor hoogbegaafde (jong)volwassenen stimulerend, enthousiasmerend en emanciperend kan zijn een jaar lang psycho-educatie over hoogbegaafdheid te volgen in een groep met ‘gelijksoortigen’. Deelname aan de voorlichting is gratis en geheel vrijblijvend.

Van Vliet en Rode verzorgen de psycho-educatiegroepen “Vertalen Naar Normalen”. Dit jaar lopen deze groepen van september 2024-juni 2025 (21 sessies van 3 uur). De groepen zijn geboren uit de wens als hoogbegaafde volwassene enerzijds een positieve en comfortabele plek voor jezelf te vinden en bestendigen in de grotere wereld, en anderzijds meer gereedschap te ontwikkelen om op productieve, plezierige wijze met die grotere wereld om te blijven gaan. 

De sprekers vertellen wat de doelstelling is van de psycho-educatiegroep “Vertalen Naar Normalen”, welke personen hier het meest van kunnen profiteren en hoe de aanmelding verloopt. Er is ruim gelegenheid vragen te stellen.

Aanmelden via email is verplicht om tijdig een passende locatie te kunnen garanderen. Spontane binnenwandelaars kunnen wij helaas niet toelaten. Stuur uw aanmelding onder vermelding van uw naam vóór 7 maart naar: [email protected].

Meldt u zich alstublieft voor slechts één van de volgende data aan: 10 maart van 14.00-16.00, 13 maart van 15.00-17.00, of 16 maart van 14.00-16.00. Indien u met meer personen komt, geef dat dan duidelijk aan in uw bericht.

Deze voorlichting wordt gratis en vrijblijvend voor u verzorgd. Centrum De Roos heeft een café waar u zelf een drankje of versnapering kunt bestellen. Een donatie naar draagkracht voor de organisatie van de voorlichting wordt op prijs gesteld; tijdens de bijeenkomst kunt u die via een QR-code voldoen.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Centrum De Roos,
Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam, Netherlands.

Meer informatie: