Spelen met spellen

In by Coachpraktijk Ontdek


Evenement beschrijving

Waarom moet je bij het spel Galgje de woorden in de leesrichting zetten? En een potje voetbal wordt toch veel leuker als je 3 doelen hebt met verschillende scores? Of, waarom begint school al om half negen? Wie heeft bedacht dat je met mes en vork moet eten? Herkenbaar? Tijdens de middag “Spelen met spellen”, gaan kinderen aan de slag met het zelf bepalen van de spelregels.

Het is een middag die bol staat van herkenning, oefenen met executieve frustratie maar bovenal gezelligheid! Met hulp van bestaande spellen en losse spelmaterialen bedenken de kinderen zelf hun eigen spellen. En die gaan we natuurlijk ook spelen! Wat lukt er wel en wat nog niet? Hoe werk je samen? Hoe los je problemen op? Alles komt voorbij.

De middag is bedoeld om contact te maken met leeftijdsgenootjes die ook meer- of hoogbegaafd zijn. De begeleiding vindt plaats door een getrainde kindercoach ondersteund door ervaringsdeskundigen.

Inschrijven kan makkelijk via [email protected] of via een appje naar 06-48404715. Wil je meer weten over deze middag? Ook dan ben je van harte welkom om een mailtje of appje te sturen!

Details

  • Organisator: Esther Kuijpers
  • van: woensdag 13 maart 14:00 tot: woensdag 13 maart 16:30
  • http://www.cpontdek.nl
  • Prijs: € 10

Aanmelden via e-mail:

Adres

Coachpraktijk Ontdek,
Krukweg 4, Moerdijk, Nederland.

Meer informatie: