Sparren/Coaching 45 minuten (gratis)

In by femkekrabben


Evenement beschrijving

Herken je jezelf in hoogbegaafdheid en loop je rond met vragen, belemmeringen of een knagend gevoel (er zit bijvoorbeeld meer in je dan dat er nu uitkomt)? Voel je dan vrij om in het kader van de Week van Hoogbegaafdheid kosteloos en vrijblijvend 45 minuten online te sparren over jouw hulpvraag/thema.

Femke Krabben (1979) heeft (o.a.) een gecombineerde master van psychologie, sociologie en bestuurskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Pas op 35 jarige leeftijd ontdekte zij haar eigen hoogbegaafdheid en sensitiviteit. Dit op relatief late leeftijd ontdekken had een hele grote impact. Het was alsof het ontbrekende puzzelstukje op z’n plek viel. Na een turbulente periode van eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, volgde diverse omscholingen en een carrièreswitch.

Inmiddels werkt Femke ruim 7 jaar als coach en mentor voor ambitieuze mensen die zichzelf herkennen in hoogbegaafdheid (e/o hoogsensitiviteit). Ook spreekt ze bij o.a. corporates over dit thema. Je kunt meer lezen op haar site www.femkekrabben.nl

Voor het reserveren van je plek ga je naar: https://calendly.com/femkekrabben/sparren-week-vd-hoogbegaafdheid

 

Details

  • Organisator: www.femkekrabben.nl
  • van: dinsdag 12 maart 10:00 tot: dinsdag 12 maart 14:00
  • https://femkekrabben.nl/
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Bussum, Nederland.

Meer informatie: