Recht op leren: webinar onderwijsrecht voor leerlingen

In by fleurterpstra


Evenement beschrijving

Wil jij meer te weten komen over jouw rechten op school en in de klas? Schrijf je dan nu in voor ons spannende webinar over passend onderwijs en onderwijsrecht voor kinderen zoals jij! Ontdek wat jouw rechten zijn en hoe je jouw stem kunt laten horen. Mis deze kans niet om nog slimmer te worden ;-)! Schrijf je vandaag nog in.

​​​​​​​P.s. ben je jonger dan 16 jaar? Vraag dan je ouders om toestemming!

Wat gaan we doen?

Klaar om meer te leren over jouw rechten op school?

Doe mee met ons superleuke webinar, speciaal voor kinderen en jongeren tot 18 jaar! Ontmoet Fleur, een jurist die alles weet over passend onderwijs en hoogbegaafdheid. Zij zal je alles vertellen over jouw rechten op school. De andere spreker is Seger. Seger is een voormalige thuiszitter die nu een eigen bedrijf heeft en is behoort tot de TNW500, een lijst van de 500 veelbelovendste talenten in de digitale industrie. Hij zal zijn eigen ervaringen met je delen en je laten zien dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt!

Wat staat er op het programma?
We beginnen met een leuke quiz om je kennis te testen. Daarna leggen we je alles uit over jouw rechten als op school. We geven voorbeelden zodat je kunt opkomen voor jezelf. En misschien wel het leukste van alles? Je kunt vragen stellen aan de presentatoren en krijgt direct antwoord!

Mis het dus niet! Schrijf je nu in voor ons webinar en ontdek alles wat je moet weten over jouw rechten op school

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Maarn, Nederland.

Meer informatie: