Radboud Universiteit: Webinar RITHA

In by ru

Radboud Universiteit Week van de Hoogbegaafdheid

Evenement beschrijving

Wil je je wetenschappelijke kennis op het gebied van signaleren, begeleiden en adviseren van hoogbegaafden in het onderwijs en in de adviespraktijk vergroten?

Cognitief talent leidt niet altijd vanzelf tot de daarbij passende  (school)prestaties. Binnen scholen en adviespraktijken is er daarom grote behoefte aan expertise op het gebied van hoogbegaafdheid om een optimale signalering en begeleiding van leerlingen en cliënten te borgen. Wil je inzicht krijgen in het identificeren en begeleiden van (soms nog niet zichtbare) mogelijkheden en onderwijsbehoeften van hoogbegaafde kinderen, jongeren en volwassenen? Kom dan meer te weten over deze state-of-the-art opleiding op het gebied van hoogbegaafdheid: de Radboud International Training on High Ability (RITHA), een ECHA gekwalificeerde opleiding.

Interesse? Woon de RITHA webinar bij!

Heb je interesse in de RITHA opleiding en wil je graag meer weten? Ontdekken of de opleiding iets voor jou is? Volg dan de RITHA webinar in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In een half uur vertellen we je meer over het belang en de inhoud van de opleiding. Daarna is er ook volop de ruimte om vragen te stellen. Deelname aan de webinar is geheel gratis, aanmelden kan via de knop hieronder.

 

LET OP: Dit webinar zal op Dinsdag 14 mei 16:00-17:00 gepresenteerd worden.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

online,
Radboud Universiteit, Houtlaan, Nijmegen, Nederland.

Meer informatie: