Psycho-educatie hoogbegaafde tiener – met 20% korting

In by Tamar Coaching


Evenement beschrijving

Je bent een tiener en je bent hoogbegaafd. Wat betekent dat eigenlijk precies? Waarin ben je anders, en waarin hetzelfde als andere tieners? Wat is het effect van de puberteit op hoe jij je hoogbegaafdheid ervaart, en andersom?

Deze vragen, en meer, komen aan bod tijdens dit individuele traject dat ik met korting aanbied tijdens de week van de hoogbegaafdheid!

Na een gezamenlijk startgesprek met ouder(s) en tiener zijn er 3 individuele sessies waarin we ingaan op de vragen waar de tiener mee zit met betrekking tot zijn/haar hoogbegaafdheid.

Tijdens deze sessies gaat de tiener ontdekken wat zijn/haar kwaliteiten zijn en hoe die te maken hebben met zijn aan zijn/haar hoogbegaafdheid. Hierbij staan we o.a. stil bij de zijnskenmerken van hoogbegaafdheid en de executieve functies. We besteden daarnaast veel tijd aan de emoties, zorgen en uitdagingen van de tiener rondom het hoogbegaafd zijn.

——-

Alleen tijdens de week van de hoogbegaafdheid kun je dit traject aanschaffen met 20% korting, dus voor slechts 296,- euro!
Ik heb slechts 2 plekken, dus wees er snel bij, vol=vol.

De vier afspraken plannen we dan zo spoedig mogelijk in na de week van de hoogbegaafdheid. De afspraken vinden plaats op maandag of donderdag in mijn praktijk in Hilversum.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Buisweg 7A, 1222 EZ Hilversum, Nederland.

Meer informatie: