Masterclass: Zó stop je met zelfsabotage (The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld


Evenement beschrijving

Tijdens deze masterclass zet ik uiteen wat ik als coach tegenkom op het gebied van zelfsabotage in mijn werk met hoogbegaafden. We onderzoeken de kracht van de verhalen die we onszelf vertellen, en de overtuigingen die we over onszelf hebben. Die kunnen je namelijk in de weg staan, maar met de juiste benadering kun je deze bewust voor jezelf leren in te zetten, zodat ze vóór je gaan werken in plaats van tegen je.

In deze masterclass laat ik met behulp van voorbeelden uit mijn coachingspraktijk zien wat jij als HB’er kunt doen om te stoppen met jezelf afremmen, zodat je volledig – zonder terughouden – je ambities achterna kunt gaan. Van zelfsabotage naar ‘next-level succes’ dus… Tijdens de masterclass is er ruim tijd voor Q&A en wellicht zelfs wat ‘on the spot’ coaching.

Bestel je ticket hier. Na afloop krijg je de link naar de opname toegestuurd, zodat je het evenement terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt. De masterclass wordt verzorgd door Simone Eringfeld.

 

Over The Smart Rebel

De oprichter van The Smart Rebel is Simone Eringfeld. Als coach ondersteunde zij al honderden hoogbegaafden om succesvolle, gevarieerde en gelukkige levens en carrières te creëren, en hun diverse palet aan talenten maximaal in te zetten. Onder haar internationale clientele bevinden zich o.a. ondernemers, engineers, creatives, academici, prodigy studenten, (voormalige) topatleten, professionals en bedrijfsleiders.

Simone ‘walks the talk’ en heeft zelf ook een rijk, afwisselend, en stimulerend leven. Zo is ze als onderzoeker thuis aan de University of Cambridge (Polar Studies), werkt ze op schepen in Antarctica als outdoor gids en historicus, schrijft ze een boek over creatieve onderzoekmethodes, produceert ze podcasts en muziek, en wordt ze regelmatig uitgenodigd om als gastspreker lezingen te geven. Zo combineert ze het coachen en ondernemerschap met haar carrière(s) in de wetenschap, muziek- en mediawereld.

In 2019 rondde zij 3 Bachelorstudies tegelijkertijd af, elk cum laude behaald binnen 3 jaar. Deze prestatie ontving veel media-aandacht en leidde tot een parlementair debat over het verbeteren van onderwijsondersteuning voor hoogbegaafde studenten.

Werk van haar/interviews met haar verschenen o.a. op de BBC, in Times Higher Education, Vice Media, Het Parool, NRC Handelsblad, het AD, de Trouw, Linda en The Guardian. In 2022 werd zij verkozen tot een van de meest veelbelovende toptalenten van Nederland (Het Financieele Dagblad).

 

Meer leren?

  • Beluister The Smart Rebel Podcast en hoor hoe Simone in elke aflevering een ander hoogbegaafd iemand coacht.
  • Lees artikelen over hoogbegaafdheid op haar blog.
  • Bekijk haar volledige aanbod tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid hier.
  • Boek een gratis kennismakingsgesprek met Simone.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Amsterdam, Nederland.

Meer informatie: