Gratis coach-sessie van 90 minuten (Aap uit de Mouw)

In by aapuitdemouw


Evenement beschrijving

Speciaal in het kader van de week van de hoogbegaafdheid bied ik gratis sessies aan. Normaal gesproken duurt een gratis sessie 45 minuten, maar in de week van de hoogbegaafdheid krijg je 90 minuten cadeau.

Voor wie? Voor volwassenen die (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn en op zoek zijn naar meer begrip en inzicht over wat dit voor hen kan betekenen.

Wat bied ik GRATIS aan? 90 Minuten waarin je gebruik kunt maken van mijn analytisch vermogen en mijn kennis op het gebied van hoogbegaafdheid. Ik stel je vragen en geef je inzicht.

Wat voor trajecten bied ik aan? Ik leer (hyper)hoogbegaafden hoe zij hun innerlijke conflicten en hun conflicten met de buitenwereld kunnen inzetten bij hun persoonlijke ontwikkeling.
Ik ga een hulpverleningsrelatie met je aan op basis van onze gelijkgestemdheid, waarbij ik altijd ruimte bied voor jouw autonomie en eigenheid. Ik vertel je niet wat ik denk dat goed voor je is, maar laat je nadenken over wat jij nodig hebt en wat bij jou past.

Wie ben ik? Ik ben Maaike Brodie en ik ben al mijn hele leven op zoek naar hoe ik mijn volle potentie kan benutten en meer voldoening uit mijn leven kan halen. Dat was niet altijd makkelijk omdat ik regelmatig verstrikt raakte in mijn denken en last had van mijn intense gevoelswereld. Ik heb in mijn zoektocht ontzettend veel geleerd wat mij als hoogbegaafde heeft geholpen. Deze kennis deel ik graag met jou, daarnaast geef ik je inzicht en moedig ik je aan om jouw eigen proces te doorlopen.

In mijn eigen leven hebben crises mij geholpen me persoonlijk te ontwikkelen en dat doen ze nog steeds. Zelf heb ik me jarenlang onbegrepen gevoeld en er niet bij voelen horen (ik was té intens). Ik dacht dat het beter was, wanneer ik me zo veel mogelijk aanpaste. Hierdoor wist niemand wie ik werkelijk was en raakte ik ook steeds verder van mezelf verwijderd. Vanbinnen voelde ik altijd een soort drive naar meer (een soort hogere bestemming, die ik niet kon verwoorden). Mijn burn-out werd het begin van een ommekeer. Het werd mijn drijfveer voor verandering. Het was vooral een proces van zelfacceptatie en van daaruit mezelf meer te durven laten zien. Het leverde me wel een crisis op in mijn relatie. Maar ook die crisis heeft geleid tot iets moois, waarbij ik vanuit een sterkere verbinding met mezelf uiteindelijk ook een sterkere verbinding met mijn partner kreeg. Hierdoor creëerden we samen de juiste basis om allebei te kunnen blijven groeien, samen en als individu.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Aap uit de Mouw,
Oosterstraat 1.

Meer informatie: