Gratis 1-1 coaching taster voor volwassenen (The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld


Evenement beschrijving

In aanloop naar de start van deze Week van de Hoogbegaafdheid, ontving ik spontaan onderstaande email van een voormalige coachingscliënte wiens leven een jaar geleden tijdens de vorige editie van deze Week compleet veranderde:

Lieve Simone,

Het is bijna weer week van de hoogbegaafdheid. De week die vorig jaar het omgooien van mijn leven in gang zette, op scherp zette, me de sprong liet wagen. Ik volgde 2 masterclasses bij jou en een individueel gesprek en ik was om. Een rib uit mijn lijf op dat moment maar het was het meer dan waard. 

Wat is er veranderd?

Ik startte mijn eigen bedrijf, zei mijn baan in loondienst op, schreef mijn tweede boek, maakte en geef training over nah en nu ook over levend verlies, werk mee aan trainingen voor andere bedrijven/organisaties, kocht een ring voor mezelf als beloning voor al deze stappen, wordt naar voren geschoven door anderen als expert. Ik verleg doorlopend mijn grenzen, ga de strijd aan met mijn gedachten als ze me klein houden, erken mijn hoogbegaafdheid en mijn zoektocht tussen actie en ontspanning, ik volg meer mijn gevoel, vertrouw erop, ook al laat dat gevoel mij dingen doen die doodeng zijn. 

Kortom; dankjewel dat je brandstof wilde zijn voor mijn ontwikkeling, het gaf en geeft me vleugels!

 

Wil jij een jaar vanaf nu hetzelfde kunnen zeggen over jouw eigen leven? Waag dan de sprong en meld je aan voor een gratis ‘coaching taster’. Deze taster is bedoeld als kennismakingssessie waarin je te weten komt of Smart Rebel coaching voor jou de juiste volgende stap is.

Tijdens deze ontmoeting bespreken we je vragen, doelen, en ambities. Samen bekijken we of wij voor elkaar een goede ‘match’ zijn. Coaching is een investering die je niet zomaar maakt, en elke coach heeft een eigen stijl en werkwijze, dus is het van belang dat je vóór je een keuze maakt, die aanpak eerst zelf ervaart. Voor mij als coach is dit proces net zo belangrijk: aanmeldingen voor mijn programma’s zijn selectief, omdat het aantal plekken beperkt is.

Voorbereiding

Deze sessie is dus een combinatie van kennismaking en coaching taster, bedoeld voor diegenen die specifiek geïnteresseerd zijn in de Smart Rebel approach. Als je nog niet bekend bent met mijn werk, raad ik je aan om eerst naar mijn podcast te luisteren, mijn website en blog te bekijken, en deze week een Masterclass van me bij te wonen.

 

Liever eenmalig een gratis coachingsessie?

Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid heb je de kans om gratis door mij te worden gecoacht. Deze sessie wordt dan opgenomen en later gepubliceerd als aflevering op The Smart Rebel Podcast. Hier te boeken. En geen zorgen, je blijft anoniem.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Amsterdam, Netherlands.

Meer informatie: