Zelfstandig Spaans leren met de ‘Juan y Rosa’ leermethode

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

Kom en ga samen in gesprek met de maker van de ‘Juan y Rosa’ leermethode en stel je vragen die je altijd al een keer had willen vragen over deze unieke leermethode.

‘Juan y Rosa’, leermethode Spaans, is speciaal ontwikkeld voor de hoogbegaafde leerlingen van de basisschool. Zij kunnen zelfstandig Spaans leren aan de hand van veel verschillende soorten oefeningen.

De oefeningen zijn “lekker speels, gevarieerd, uitdagend en af en toe goed moeilijk”. Ze worden begeleid door de stier Don Toro (personage in de boeken van deze serie) en begeleid met audiofiles voor het Spaans.
Op maandag- en dinsdagavond presenteer ik met veel plezier deze 6-jarige leerlijn en neem ik u mee in de manier van werken zoals ik van de leerlingen verwacht. Misschien bent u altijd al op zoek geweest naar een doorlopende, gemakkelijk in te zetten leerlijn voor de plusleerlingen van uw school.
De groepsleerkracht is de coach op het leerproces; kennis van de Spaanse taal is geen vereiste en er is weinig instructie nodig om de leermethode te gebruiken.
 
Bekijk eens rustig onderstaande links en als u mij ([email protected]een mail stuurt met daarin uw aanmelding voor de avond naar keuze (maandag- of dinsdagavond, 11 of 12 maart vanaf 19:30 uur) dan organiseer ik een informatieve avond waar u elke vraag kunt stellen waarover u altijd al meer informatie wilde omtrent de leermethode, omtrent hoogbegaafden, omtrent didactiek van de leermethode, etc.  
                   
Links met meer informatie over de leermethode:
  1. Introductie You Tube
  2. Werkboek deel 0 (4 tot 6 jaar) PDF
  3. Zo leren de kinderen in deel 1 (7 tot 12 jaar) – Prezi
  4. Bezoek de website of de Engelse versie ervan  
 

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Winterdijk,
Winterdijk 52, Huissen, Nederland.

Meer informatie: