Workshop hoogbegaafdheid bij kinderen

In by Wilma


Evenement beschrijving

Op donderdag 10 maart is er in het Startpunt een gratis workshop voor ouders en opvoeders. Het onderwerp is hoofbegaafdheid bij kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Deelnemen aan deze workshop is gratis.

Inhoud

Vaak wordt bij hoogbegaafdheid aan slimme kinderen gedacht. Kinderen die snel kunnen denken en veel willen weten. Het zijn juist vaak de persoonskenmerken zoals bijvoorbeeld perfectionisme, hoog gevoeligheid, intens zijn waar ouders tegenaan lopen in de opvoeding. Hoe herkent u hoogbegaafdheid? Waar kunnen hoogbegaafde kinderen thuis en op school tegenaan lopen waardoor ze minder lekker in hun vel zitten? Wat kunt u zelf doen in de omgang met uw kind? Wat kan school eventueel betekenen? Hierover krijgt u uitleg tijdens de workshop.

Organisatie

De workshop wordt georganiseerd door het Startpunt. De inhoud wordt verzorgd door Lydia van Voorthuizen. Zij is pedogoog bij het Torenkamertje en gespecialiseerd in het onderwerp hoogbegaafdheid bij kinderen.

Locatie en aanmelden

De workshop vindt plaats in het Startpunt. Door corona is het aantal plaatsen beperkt. Daarom is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via deze link.

Kan de workshop door corona niet op locatie plaatsvinden? Dan is de workshop online. U krijgt dan uiterlijk 1 week van tevoren de deelnamelink per e-mail.

 

Details

  • Organisator: Startpunt Wageningen
  • van: donderdag 10 maart 20:00 tot: donderdag 10 maart 21:30
  • Prijs: € 0

Aanmelden via de website:

Adres

Startpunt,
Rooseveltweg 408A, 6707 GX Wageningen, Nederland.

Meer informatie: