Workshop ‘Help, mijn kind is hoogbegaafd!

info4

Placeholder

Evenement beschrijving

Workshop voor ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen

Op zaterdag 10 maart 2018 a.s. ga ik samen met Marguérite van der Linden, Kindertolk, een dag organiseren waarbij een workshop houden met ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen!

Workshop: ‘Help, mijn kind is hoogbegaafd!

In het begin vond je het nog wel leuk dat jouw kind al zo snel kon lezen. En je was trots dat de juf in groep 2 zei dat jouw pientere kleuter ook wel mee kon doen met groep 3…

Soms zijn er echter ook momenten dat je het níet zo leuk vindt dat jouw slimme kind dan wel snel kan leren, maar geen vriendjes heeft. Of dat jouw kind zich op school dood verveelt en steeds vaker de klas wordt uitgestuurd…

Jouw omgeving zegt regelmatig; ‘Die van jou, nou dat is

me er eentje!’ en lachend vertelt iemand weer over een eigenwijze opmerking van jouw kind. Of je hoort wéér; ‘Nou wat fijn, een hoogbegaafd kind, die heeft het makkelijk op school, die hoeft nergens moeite voor te doen!’ Langzaamaan is het lachen jou vergaan, omdat er veel momenten zijn dat je ziet dat jouw kind worstelt en niet gelukkig is.

Hoog tijd om eens aandacht te geven aan jou en jouw rol als vader of moeder. In deze ééndaagse workshop stap je met andere ouders in hetzelfde schuitje. Ontdek de zienswijze van een kindertolk op hoogbegaafdheid en krijg nieuwe handvatten en inzichten om liefdevol en begripvol met jouw bijzondere kind mee te groeien.

In deze dag leer je wat jouw HB kind jou nog meer te vertellen heeft dan al die weetjes en vragen die in het overvolle koppie rondgaan. Na deze dag zul je ook beter begrijpen waarom jouw kind misschien vaak boos of verdrietig is, slecht slaapt of luistert.

Als jij je kind wilt helpen, en het lukt maar niet om de juiste sleutel te vinden … dan is deze workshop een goed idee.

Reacties van ouders op de deze workshop methode Presentchild:

‘Levensveranderend!’

‘Goh, dit had ik moeten weten vóórdat ik moeder werd, wat een verrijking!’

‘Het contact met mijn kind is zoveel warmer geworden, natuurlijk hield ik al van hem maar dat hij zich zo intens inzet voor ons geluk is ontroerend!’

Wanneer : zaterdag 10 maart 2018

10.00 uur tot 17.00 uur

locatie; volgt zsm (ergens tussen Leeuwarden en Groningen; ligt aan de deelnemers; zo min mogelijk reistijd voor iedereen)

Je investeert 117 euro (inclusief koffie/thee, een heerlijke lunch en het werkboek) voor deze mooie levensles. Een bijzondere dag en een bijzondere ervaring, dat beloven wij. Ongeveer twee weken na de workshop is er de mogelijkheid voor een (gratis) telefonische evaluatie.

PS. LET OP: aanmelden voor 5 februari: speciale early bird prijs!

Meer info en aanmelden; klik hier..

Om ruimte te kunnen geven aan ieders individuele verhaal en vragen houden we de groep klein, wacht dus niet te lang met aanmelden.

De ervaring leert dat de workshop voor koppels ook een mooi verbindend effect heeft. Je deelt de inhoud, kunt napraten en elkaar stimuleren. Je voelt weer dat je niet voor niets bij elkaar bent en wat jullie beide kunnen doen om je kind te helpen en om een ‘happy family’ te vormen.

Gun jezelf en je kind die ervaring en leer kijken en luisteren naar de aanwijzingen van je kind; dát leer je in deze workshop.

Willemijn: ‘ Het was een bijzondere dag, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wat ik zo mooi vind aan deze methode is de liefdevolle manier waarop naar kinderen wordt gekeken. Voor mij was het helend om me te realiseren hoeveel mijn kinderen van mij houden. Daarnaast werd mij op een warme, respectvolle én humorvolle manier de helpende hand geboden bij mijn zoektocht naar innerlijke rust.’

Deze workshop is een samenwerking tussen Hennie Zwaagstra- Gatsonides, (www.romtefoardy.nl, specialist hoogbegaafdheid en kindertolk) en Marguérite van der Linden (www.thatiswhy.nl, kindertolk).

Details

  • Organisator: Hennie Zwaagstra-Gatsonides en Marguérite van der Linden
  • zaterdag 10 maart, van 10:00 tot 17:00
  • http://thatiswhy.nl en www.romtefoardy.nl
  • Prijs: € 117 euro (voor 5 februari aangemeld: 97 euro)

Aanmelden via de website:

Adres

Lantearne,
Dringelstrjitte, Akkrum, Nederland.

Meer informatie: