Webinar: “Mijn 5 grootste lessen over HB-zijn” met Simone Eringfeld (The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld

"Mijn 5 grootste lessen" Webinar

Evenement beschrijving

Hoogbegaafd zijn komt met vele ups en downs. Dat was – en is – voor mij niet anders.

Ik heb een hele lijst aan ‘ups’: pas nog stond ik op de cover van het FD Persoonlijk, want afgelopen maand ben ik geselecteerd door het Financieele Dagblad als 1 van de 50 meest veelbelovende talenten van 2022. Ik studeerde aan de Universiteit van Cambridge, won prestigieuze prijzen met mijn onderzoek op gebied van Onderwijskunde, ging op spreektournee in het VK, en heb intussen meer dan 20 publicaties op mijn naam staan (waaronder in het NRC, Het Parool, De Telegraaf, en Times Higher Education).

De meeste mensen kennen mij vanwege het cum laude afronden van 3 universitaire studies binnen drie jaar, een prestatie die veel media-aandacht kreeg, in bijna alle landelijke kranten stond en zelfs aanleiding gaf tot parlementaire vragen over de ondersteuning van HB leerlingen en studenten.

Wat minder mensen van mij weten, is dat ik ook een enorme lijst aan ‘downs’ heb: zo werd ik vroeger zwaar gepest, ben ik ontelbaar vaak de les uitgestuurd omdat ik te ‘lastig’ was, raakte ik getraumatiseerd door school, en ben ik een universitaire drop-out geweest. Ook heb ik diepe depressies doorgemaakt, tot het punt dat ik er zelfs fysiek ziek van werd.

In deze webinar vertel ik mijn persoonlijke verhaal, met zowel de zonnige als de schaduwkanten van mijn leven als hoogbegaafde. En ik deel de 5 grootste lessen die ik in de loop der tijd geleerd heb over HB-zijn. Dit zijn tevens de 5 grootste lessen die ik iedereen mee zou willen geven die worstelt met hoogbegaafdheid.

Tot slot presenteer ik ‘The Smart rebel’, mijn nieuwe coachingsbedrijf dat ik tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid officieel lanceer. Aan het einde is er 30 minuten ruimte voor Q&A.

Deelnemers die er live bij zijn ontvangen een voucher voor korting op een coachingstraject bij The Smart Rebel. Ook is er een live give-away….

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via de website. Stuur me een bericht via de contactpagina met in de titel “Aanmelding voor webinar ‘5 grootste lessen'”. Hierna ontvang je per email de Zoomlink voor de webinar. Vooraf aanmelden is een vereiste.

ENGLISH VERSION: This webinar is repeated in English on the 12th of March, 14-16 hrs. // Deze webinar wordt herhaald op zaterdag 12 maart om 14 uur in het Engels.

 

Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid geef ik ook 7 gratis 1-1 coaching-sessies weg (voor meer info, zie de aparte eventpagina op deze website). Daarnaast organiseer ik op 2 momenten een HB peer-support groepsbijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen (zondag 6 maart en woensdag 9 maart).

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Zoom,
Markermeer, Netherlands.

Meer informatie: