Webinar: ‘Mijn 5 grootste lessen over HB-zijn’ (The Smart Rebel)

In by SimoneEringfeld

"Mijn 5 grootste lessen" Webinar

Evenement beschrijving

Hoogbegaafd zijn komt met vele ups en downs. Dat was – en is – voor mij niet anders.

Ik heb een hele lijst aan ‘ups’: Ik ben bezig met mijn promotie-onderzoek over Antarctica aan de University of Cambridge; stond afgelopen jaar op de cover van het FD Persoonlijk als 1 van de 50 meest veelbelovende talenten van 2022; won prestigieuze onderzoeksprijzen; ging op spreektournee in het VK; heb intussen meer dan 20 publicaties op mijn naam staan; behaalde 3 universitaire studies binnen drie jaar; en coach al enkele jaren andere hoogbegaafden van over de hele wereld.

Wat minder mensen van mij weten, is dat ik ook een enorme lijst aan ‘downs’ heb: zo werd ik vroeger zwaar gepest, raakte ik getraumatiseerd door school, ben ik een drop-out geweest, en ben ik een keer bijna ontslagen omdat ik te ‘lastig’ en ‘kritisch’ was. Ook heb ik diepe depressies doorgemaakt, tot het punt dat ik er fysiek ziek van werd en de artsen zich zorgen maakten.

In deze webinar vertel ik mijn persoonlijke verhaal, met zowel de zonnige als de schaduwkanten van mijn leven als hoogbegaafde. En ik deel de 5 grootste lessen die ik in de loop der tijd geleerd heb over HB-zijn. Dit zijn tevens de 5 grootste lessen die ik iedereen mee zou willen geven die worstelt met hoogbegaafdheid.

Aanmelden via de website. 

Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan alsnog aan, zodat je na afloop de link voor de replay ontvangt.

 

Ps. Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid geef ik ook een aantal gratis 1-1 coachsessies weg (voor meer info, zie de aparte eventpagina op deze website) en bied ik de masterclass ‘Van zelf-sabotage tot next-level succes’ aan op zondag 5 maart (bestel je ticket voor de masterclass op dezelfde manier als voor deze webinar).

 

Lees The Smart Rebel Blog hier. In wekelijkse artikelen schrijft Simone over hoogbegaafdheid en deelt ze zowel inzichten als advies.

Beluister The Smart Rebel Podcast hier. In elke aflevering wordt er een andere HB’er gecoacht door Simone.

Volg mee op Instagram: @thesmartrebel_

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online/Zoom,
Amsterdam, Netherlands.

Meer informatie: