Webinar: dagelijkse routine en inrichting van het hoogbegaafde huishouden

In by OutsiderOrganizing


Evenement beschrijving

In een gezin met hoogbegaafde kinderen (en eventueel ook hoogbegaafde ouders) is vaak te merken dat de kenmerken van hoogbegaafdheid van grote invloed zijn op de dagelijkse gang van zaken in het huishouden. Je kunt dan als ouder of kind te maken hebben met uitdagingen om op tijd de deur uit te kunnen (mét alle spullen), spullen kunnen vinden en plannen van taken of huiswerk.

In deze webinar kijken we naar de oorzaken hiervan en naar praktische oplossingen om hier mee om te gaan. Na afloop is er gelegenheid voor ouders om met elkaar in gesprek te gaan – een feest van herkenning is vaak een prettig steuntje in de rug. Zodat je er mee aan de slag kunt gaan vol vertrouwen, omdat er niets ‘mis’ is met hoe het gaat in je gezin. Bij een andere manier van denken zijn slechts andere oplossingen nodig.

De webinar wordt gegeven door Eline Vink (Outsider Organizing), Professional Organizer. Zij adviseert op de zakelijke markt over de organisatie van werk en procesverbetering. Daarnaast adviseert zij particulieren over de dagelijkse routine en inrichting van het huishouden in situaties waarbij gangbare adviezen niet helpend zijn (bv. hoogbegaafdheid, AD(H)D, burn-out of de periode rondom de geboorte van een kind). Als ervaringsdeskundige in een hoogbegaafd gezin heeft zij zich verdiept in de zijnskenmerken en executieve functies van hoogbegaafden, waardoor zij haar vakgebied kan verbinden met wat deze doelgroep nodig heeft.

Neem gerust contact op voor meer informatie van tevoren.


Had je graag aanwezig willen zijn maar heb je de webinar gemist? Via de aanmeldlink kom je op de productpagina, waar (mogelijke) latere edities te vinden zijn. Hier kun je je dan inschrijven voor een andere datum.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Annie M.G. Schmidtstraat, 2353 KH Leiderdorp, Nederland.

Meer informatie: