Webinar: Brainspotting voor hoogbegaafden (van alle leeftijden)

In by 3DFlow


Evenement beschrijving

Op hoeveel procent van je potentieel leef jij?

Wat houdt je tegen om op je niveau te leven?

Brainspotting is een innovatieve methode om onbewust aangeleerde belemmeringen op te lossen of anders gezegd: innerlijke programmeringen te optimaliseren. Het is ontwikkeld uit EMDR en gebruikt de meest moderne principes van traumaverwerking om alle mogelijke belemmerende lading op te lossen. Positieve lading, bijvoorbeeld vertrouwen in je eigen mogelijkheden, de rijkdom van je gedachten, wordt versterkt.

Brainspotting is bijzonder waardevol voor hoogbegaafden omdat het fysiek gericht is (“hoe voelt dat in je lichaam”) in plaats van cognitief. Dat is altijd direct bij de kern en de enige plek waar de belemmering echt kan oplossen: “het voelt gewoon niet meer zo”.

Hoe? Kort gezegd door het zelforganiserend vermogen van het brein weer een ingang te bieden in wat het ooit uit het bewustzijn heeft weggemaakt omdat het op dat moment teveel was om te verwerken. Door naar een bepaalde plek te kijken en te volgen wat dat oproept: gefocuste mindfulness vanuit je stoel.

Irene van de Schaar is ervaringsdeskundige in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit en gespecialiseerd in brainspotting. Zij werkt veel met hoogbegaafden van alle leeftijden.

Succesvolle ervaring met oa: frustratie, onrust, afgehaakt zijn, niet begrepen voelen, verbinding, verdriet, vastlopen, motivatieproblemen, moeite met school of loopbaan, thuiszitten, faalangst of andere angst, burn-out, somberheid, jezelf in de weg zitten op wat voor manier dan ook.

 

Een keer ervaren?

Schrijf je dan óók in voor een gratis minisessie op woensdagochtend 9 maart of zaterdagmiddag 12 maart!

Details

  • Organisator: 3D Flow
  • van: woensdag 9 maart 20:00 tot: woensdag 9 maart 21:00
  • https://www.3dflow.nl
  • Prijs: € 0

Aanmelden via e-mail:

Adres

3D Flow,
Theo van Doesburgstraat 1, Rotterdam, Nederland.

Meer informatie: