Wardje Wijsneus. Voorleessessie

In by [email protected]


Evenement beschrijving

Wardje Wijsneus. Voorleessessie

 

Jonge kinderen kunnen (nog) niet altijd verwoorden wat er precies speelt op school. Ze kunnen zich vervelen of voelen dat ze niet helemaal op hun plek zitten. In de voorleessessies komt de slimme en intense Wardje tot leven door Carlijn. Zelf mama van een kleuter met een ontwikkelingsvoorsprong waardoor ze het boek al tientallen keren heeft voorgelezen. Wardje kan boos worden, hij verveelt zich op school en past zich aan. Zijn ouders zoeken hoe ze hem hierbij kunnen helpen, konden ze maar zien wat er precies gebeurt op school … de zoektocht begint.
Wardje Wijsneus is een voorlees- en doeboek. Het bevat ook veel achtergrond informatie en tips bij het opvoeden van slimme en intense kinderen (dit is een extraatje voor als het boek wordt aangeschaft).
Gifetd Education Specialist (ECHA) Tania Gevaert schreef dit boek samen met kleuterjuffen Rebekka Maeckelberghe en Belinda Vansieleghem. De prachtige illustraties werden verzorgd door Manu Decru.
Voor wie: Kinderen in de leeftijd van 3-7 jaar.
Ouders, grootouders, leerkrachten en iedereen die geïnteresseerd is in de begeleiding of opvoeding van slimme, intense kinderen.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Samen Slimmer Groeien,
Zandvoordeschorredijkstraat 66, Oostende, België.

Meer informatie: