Lezing: “de begaafde leerling”

In by Stefanie


Evenement beschrijving

Over het evenement:
Deze presentatie is voor collega’s in het onderwijs, waaronder schoolleiders en docenten. Ook ouders en andere geïnteresseerden zijn welkom om te komen kijken naar mijn presentatie.
Ik zal een inleiding geven op mijn lezing “de begaafde leerling” waarin ik mijn persoonlijke verhaal vertel. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Over MENTOR:
Van hoogbegaafde leerling naar docent scheikunde. Mijn hele leven zit ik al in het onderwijs. Nu zet ik de stap om scholen te vertellen over mijn ervaringen als leerling en jongere wanneer onderwijs niet past. Waar loop je tegenaan? Maar ook wil ik mijn collega’s in het onderwijs helpen met de vraag: hoe kan je een hoogbegaafde leerling herkennen? En hoe kunnen kleine aanpassingen op school de leerling helpen?
Via MENTOR geef ik lezingen en advies aan scholen en docenten. Op verzoek verzorg ik ook workshops om samen na te kunnen denken over kleine oplossingen en aanpassingen die de hoogbegaafde leerling kunnen helpen op school. Ten slotte bied ik coaching aan in groepen of 1-op-1 voor leerlingen en hun ouders.
Ik ga je voor… ik ben… MENTOR.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Zoom.

Meer informatie: