Verhelderend Gesprek

In by BureauHijlkema


Evenement beschrijving

Als introverte hoogbegaafde zit je waarschijnlijk veel in je hoofd. Je denk veel en graag, want daar ben je ontzettend goed in. Je beschouwt de wereld om je heen op een andere manier dan de meeste anderen. Waarschijnlijk zie je meer details, en verwerk je alle informatie ook nog eens veel dieper. Jouw binnenwereld is ontzettend rijk. Je brein kan sprongen maken, en informatie met elkaar verbinden op een manier die weinig anderen kunnen.

Soms merk je dat anderen moeite hebben je te volgen. Of minder behoefte aan diepgang hebben dan jij. Je hebt misschien gemerkt dat het lastig is om mensen te vinden waarmee je op hetzelfde niveau zit, waarmee je écht een goed gesprek met diepgang kunt hebben.

Daarnaast heb je enorm veel talenten. Iedereen zegt altijd dat je moet kiezen, maar dat voelt voor jou niet goed. Je wilt het graag allemaal doen. 

Je vindt je persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Helaas merk je ook hier weer dat jouw behoefte aan diepgang niet altijd begrepen wordt. 

Misschien worstel je met over- en onderprikkeling. Het ene moment verveel je je kapot, en het volgende loopt je hoofd over van alle gedachten die zich continu vormen. 

Soms heb je misschien het gevoel dat je met je huidige bezigheden niet je hogere doel dient. Ergens weet je dat je een hoger doel hebt, maar wat dat dan is weet je eigenlijk niet zo goed. 

Het goede nieuws is dat je niet alleen bent. En dat er coaches zijn die je wel begrijpen, en die je misschien zelfs een stapje verder kunnen helpen in je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling. Of met wie je kunt sparren over dingen waar jij tegenaan loopt. Probeer het eens uit, en boek een verhelderend gesprek.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Schepenen 43, Hoorn, Nederland.

Meer informatie: