Tips & trucks voor begeleiders van hoogbegaafde volwassenen

info1

Placeholder

Evenement beschrijving

Tips & trucks voor begeleiders van hoogbegaafde volwassenen
Over het werken als professionele begeleider met hoogbegaafde cliënten bestaan veel misverstanden en (voor)oordelen. In deze interactieve workshop deel ik kennis en ervaring uit mijn eigen coachpraktijk voor hoogbegaafden die relevant is voor andere begeleiders zoals artsen, mediators, docenten, psychologen en coaches.

Doel
Hoogbegaafde cliënten leren herkennen en weten welke wijze van werken en communiceren bij hen aansluiten. Criteria kennen voor doorverwijzing en tips voor je eigen communicatie met hen.

Thema’s
Kennis verwerven over hoogbegaafdheid bij volwassenen. Omgaan met (voor)oordelen over hoogbegaafdheid bij de hoogbegaafde zelf en die bij jou als begeleider wegnemen. Voorwaarden begrijpen voor een geslaagd begeleidingstraject met hoogbegaafden. Tips krijgen voor het omgaan met hoogbegaafden: do’s en don’ts.

Meerwaarde voor de deelnemers
Je weet beter in te schatten hoe jij als begeleider met deze cliënten effectief kunt omgaan. Niet alleen omdat je kennis over hoogbegaafdheid hebt gekregen, maar vooral omdat je door enkele demonstraties en communicatieoefeningen hebt ervaren wat er nu zo makkelijk of moeilijk aan het begeleiden van deze doelgroep is voor jou. We werken in een kleine groep van max.10 personen.

Over de workshopleider
Gonnie Hoonhout is werkzaam als IEA geaccrediteerd EMCC Senior Coach met o.m. als specialisatie het coachen van hoogbegaafde / hoog sensitieve en / of introverte volwassenen en de mensen met wie zij (werk)relaties hebben.

Details

Aanmelden niet meer mogelijk.

Adres

Het Coachuis,
Nieuwegracht 29, 3512 LD Utrecht, Nederland.