Talentinterview aan de keukentafel

info7

Placeholder

Evenement beschrijving

Talentinterview aan de keukentafel

We nemen zo’n 45 minuten de tijd om door middel van een talentinterview jouw talenten in kaart te brengen. Daarna ken je je talenten en weet je waar je energie van krijgt. Ik vraag door tot we bij de kern komen. Hoe ga je creatief om met je kwaliteiten, zodat je tot bloei komt?

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan! Aanmelden is nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen en afspreken van een tijd. T: 06-16374899 of E: [email protected] of via contactformulier: https://talentbloeier.nl/contact

Door wie?
Mijn naam is Mirjam Visser-Fuchs. Ik ben coach bij Talentbloeier. Voor veel hoogbegaafden is het niet gemakkelijk staande te blijven in het leven. Je bent op zoek naar een zinvol leven. Je denkt en voelt te veel. Je hebt veel capaciteiten, maar weet niet goed wat echt bij je past.
Bij Talentbloeier help ik je om te onderzoeken wie je bent, zodat je tot je recht komt en het leven kunt leiden dat echt bij je past en dat betekenis voor je heeft. Met mij werken betekent diepgaande en duurzame verandering.

Kijk voor meer informatie op https://talentbloeier.nl/
Schrijf je in voor Talentnieuws: https://talentbloeier.nl/gratis/talentnieuws
Vraag het gratis e-book aan: Hoogbegaafd en (on)gelukkig – 3 stappen om je hoogbegaafdheid positief in te zetten: https://talentbloeier.nl/gratis/e-book

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Duitslandlaan 64, 1965 BH Heemskerk, Nederland.

Meer informatie: