Stiltewandeling thema hoogbegaafdheid Eindhoven – Best

In by Solevita

Solevita hoogbegaafdheid

Evenement beschrijving

Begeleide stiltewandeling hoogbegaafdheid, in Eindhoven Noord/Best. 

Leef je veel vanuit je hoofd?
Kan je moeilijk in contact komen met je gevoel en je lichaam?
Of merk je dat het wereldnieuws of de buitenwereld je overweldigd?
Dat je erg moe bent en het voelt alsof je maar aan het overleven bent?
Je niet zo goed meer weet wie je bent of wat je wilt?

Ga dan mee tijdens de ‘Soulful stiltewandeling’ en kom weer in contact met jezelf!

Wat gaan we doen tijdens de stiltewandeling? 

De wandeling vindt in groepsverband op zaterdag 4 maart om 10:30 uur plaats.
Echter zal dit geen wandeling zijn waarbij je gezellig gaat kletsen, maar waarbij je onder begeleiding van een coach naar je binnenwereld mag keren. Toch praten met andere hoogbegaafden? Na de wandeling zal de coach je begeleiden naar een nabijgelegen lunchroom. Daar kan je (indien je dit wenst) kennismaken met de groepsgenoten en praten over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. 

Kortom, we gaan tijdens de wandeling voelen en luisteren naar wat gevoeld en gehoord wil worden. Alleen en toch samen!
We zullen de wandeling beginnen met een korte kennismaking en adem- en meditatieoefeningen. Vervolgens zullen we in stilte gaan wandelen.
De wandeling zal een of meerdere keren onderbroken worden voor coaching gerichte vragen of oefeningen. Deze vragen mag je meenemen tijdens de wandeling, waardoor je in stilte de antwoorden kan horen en de natuur kan laten spiegelen.
Er wordt gebruik gemaakt van mind-, heart- en soulfulness technieken. Hierdoor kan de verbinding gelegd worden tot je intuïtie, wie jij daadwerkelijk bent en wat jij wil manifesteren in het leven. Vervolgens zullen we in groepsverband de stilte beëindigen en kan er een korte evaluatie plaatsvinden (indien gewenst). Ten slotte heb je de keuze of je naar huis wilt gaan of nog na wilt praten met anderen in een lunchroom. De wandeling zal ongeveer 1 uur – 1,5 uur duren. Na aanmelding krijg je extra informatie en de exacte locatie doorgestuurd via je emailadres.

Kosten:

Deze begeleide wandeling wordt georganiseerd op basis van een vrijwillige bijdrage, om iedereen de kans te geven om deel te nemen. De vrijwillige bijdrage kan zowel contant als via de bankrekening overgedragen worden. Gemiddeld wordt er €12,50 p.p. gedoneerd. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, laat dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand van de wachtlijst nog mee kan wandelen. Indien teveel mensen niet op komen dagen, dien ik de volgende keren vooraf een vast bedrag te vragen. Indien je na de wandeling nog wilt napraten en wat wilt eten of drinken in de lunchroom, is dit op eigen kosten.

Wie is de coach? 

Tijdens deze stiltewandeling word je begeleid door holistisch health & life coach Angela Drenth.
Naast begeleide stiltewandelingen, bied ik ook 1-1 coaching en ademsessies aan. Als holistisch coach begeleid ik jou naar jouw kracht en kern. Wanneer jij jezelf goed kent en weet wat je wilt, ben jij niet meer te stoppen! Je energie zal gaan stromen, je voelt je sterk en je gaat stralen! Mijn coaching is gericht op (vermoedelijk) hoogsensitieve en (hoog)begaafde volwassenen met en zonder gezondheidsproblemen. Want wat er nog niet is, kan nog komen; ik werk graag preventief. Als jonge meid werd ik al teruggeroepen naar mijn kern door ernstige ziekten. Nu combineer ik mijn professionele kennis en werkervaringen, met mijn autodidactische kennis en levenservaringen. Met een achtergrond in de kinderopvang, jeugdzorg, maatschappelijk werk en de reguliere en alternatieve medische wereld, begeleid ik jou graag naar een gezonder en gelukkiger leven. Wil je meer weten over mij? Kijk dan op mijn website of stel een vraag via de mail.

Aanmelden:

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan aan door een email te sturen aan: [email protected] 

Graag tot 4 maart!

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Eindhoven Noord - Best,
Joe Mann Paviljoen, Joe Mannweg, Best, Nederland.

Meer informatie: